BAŞKAN BABAOĞLU’NUN 10 KASIM MESAJI

featured

BAŞKAN BABAOĞLU’NUN 10 KASIM MESAJI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84’ncü yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

GÜÇLÜ, BAĞIMSIZ TÜRKİYE

Başkan Babaoğlu şu ifadelere yer verdi; Cumhuriyetimizin banisi Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, siyasi ve askeri kişiliği, liderlik vasfıyla tarihte iz bırakmış mümtaz şahsiyetlerden biridir. İstiklal Savaşı’nın önderliğini yürüten Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, halk iradesine dayanan cumhuriyeti ilan ederek, Türk milletine bağımsızlıktan sonra en büyük armağanı vermiştir. Sağlam temeller üzerinde kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti bugün siyasi, ekonomik ve askeri olarak her zamankinden daha güçlü bir şekilde onun yolundan giderek coğrafyamıza ve dünya siyasetine yön vermektedir.

KAHRAMAN TÜRK MİLLETİ

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğini yürüttüğü İstiklal Savaşı sadece Türk milletinin hürriyetini kazanmasını sağlamamış aynı zamanda sömürülen bütün mazlum milletlere de istiklallerini kazanmaları yolunda ilham kaynağı olmuştur. İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakârlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istiklal mücadelemizi cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 84’ncü yıl dönümünde cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!