BAŞKAN AYDIN’IN DEGERLENDİRME TOPLANTISI

featured

BAŞKAN AYDIN’IN  DEGERLENDİRME TOPLANTISI

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Rüstemler Tesislerinde düzenlediği basın toplantısı ile son gelişmeler ve Sakaryaspor’un ikinci yarıdaki durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KAMP ANTALYA BELEK’TE

Sakaryaspor Kulüp başkanı Selahattin Aydın  yöneticiler İsmail Yenice ve Uğur Çelikarslan ile birlikte basının önüne çıktı ve devre arası değerlendirmelerini yaptı. Başkan Aydın konuşmasına kamp çalışmaları ile ilgili açıklamalarla başladı. Sakaryaspor’un devre arası 2. Yarı hazırlık kampı için her zaman olduğu gibi Antalya Belek ‘teki Arcadia Oteli seçtiklerini ve burada yapılacak 10 Günlük kampın bugün başlayarak 30 Aralık’ta sona ereceğini söyledi. Kamp kadrosuna Volkan çekiç ile Hakan Çalışkan’ın dahil edilmediğini söyleyen

Başkan  Aydın bu iki oyuncuya teşekkür ettiklerini ve yollarını ayırdıklarını belirtti. Bu iki futbolcudan başka 3. Kaleci Burak Hacıeyüboğlu’nun da kamp kadrosuna alınmadığını söyleyen Başkan Aydın futbolcuların  kendi imkanları ile Antalya’daki kampa dahil olacaklarını ve Teknik direktör Yavuz İncedal ile Teknik Heyet’in de Antalya’daki kampa oradan katılacaklarını söyledi. Futbolculardan Kaleci Yavuz, Adnan ve Volkan yılmaz’ın  Pazartesi günü kampa katılacaklarını belirten  aydın  10 Günlük kamp süresince havaların da iyi gitmesi sonucunda çok iyi bir çalışma ortamı bulacaklarını söyledi.

KAMP KADROSU ;  22  kişi

Yavuz Eraydın, Mert Sarı, Mustafa Cevahir, Feyyaz Aydil, Sertaç Eren, Volkan yılmaz, Tevfik Işık, Fikret Topaloğlu, Mustafa Akgün, Adnan Güngör, Doğan Seçkin Şavkın, Hacı Ömer Doğru, Efşan  Geçgin, Nedim Köseoğlu, Burak Bekaroğlu, Sadullah Eraslan, Canberk Özdemir, Hüseyin Bilge, Aydın Kalak, Erhan Tatlıdil, Furat Koç, Ahmet Demir

ENTERESAN BİR TRANSFER DÖNEMİ

Eski Teknik direktör Deniz Kolgu ile yolların ayrılmasının hemen ardından 20’ye yakın Teknik Direktör adayının ortaya çıktığını ama kendilerinin geçmişi ve kariyeri olan Yavuz İncedal’ı tercih ettiklerini söyleyen Başkan Aydın “ çok enteresan bir transfer dönemi var. Futbol Federasyonu sadece Süper Lig ve Tff 1. Lig var sanıyor. 3  Lig hiç umurlarında değil. Maçlarımız 10 Ocak’ta başlayacak, oysa transfer 5 Ocak’ta açılacak. Bu da takımlarımız için sıkıntılı bir zaman dilimi oluşturuyor, çok dar bir zaman hiç te hoş değil“ dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!