BAŞKA FİRE OLMAYACAK

Zahit Fındık, Dilaver Güçlü ve Oğuz Kocabal’ın takımdan ayrılmasıyla Sakaryaspor Yönetimi iç transferde başka fire vermek istemiyor.

Sakaryaspor’da gözler iç transfere çevrilmiş durumda. Oğuz Kocabal, Zahit Fındık ve Dilaver Güçlü ile yolların ayrılmasının ardından yönetim ideal kadrodan başka fire vermek istemiyor. Sözleşmesi sona eren Oğuz Çalışkan ve Ferit Erişçi ile prensipte anlaşan yönetim Canberk Özdemir, Ümit Yasin Arslan, Berkay Can Değirmencioğlu, Serkan Odabaşoğlu, Ferhat Yazgan, Berk İsmail Ünsal, Hacı Ömer Doğru Doğru ve Aykut Berat Yıldız’ı takımda tutacak. 14 Temmuz’da serbest kalma hakkını elde edecek olan Berkay Can Değirmencioğlu ile pazartesi günü görüşme yapılıp transfer karara bağlanacak.
UMUT VE TEVFİK
Sakaryaspor’da geçen sezon beklentileri karşılayamayan Umut Sözen ve Tevfik Köse’yle yolların ayrılması beklenirken, genç oyuncular Furkan Karabaş, Cihat Aktaş, Görkem Şimşek, Yusuf Kaan Kara ve Kaan Kırcı için ise kiralama yönetimi düşünülüyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!