Basın kulübesine bakım isteniyor

Basın kulübesine bakım isteniyor

Dökülüyor

Erenler Atatürk stadı sentetik sahasında skorboard tarafında bulunan foto muhabirlerinin konuşlandığı Basın kulübesi tam anlamı ile dökülüyor.

Koltuklar kırık

Özellikle yağışlı havalarda foto muhabirlerinin çalışmasını amaçlayan basın foto muhabirleri kulübesinde oturulacak plastik koltuklar tamamen kırık durumda ve büyük sıkıntı yaratıyor.

Neden kırılıyor

Basın kulübesindeki plastik koltukların neden kırıldığı ise hayli ilginç. Maçlarda aşırı sinirlenen ve oyundan alınan futbolcular ile kırmız kart gören futbolcuların kulübe önünden geçerken plastik koltuklara tekme vurdukları ve kırılmaların bu yüzden olduğu belirtiliyor.

Çalışma zorluğu var

Basın kulübesinde gözden kaçan bir konuda yağışlı havalarda foto muhabirlerinin çalışmasının zorluğu. Üst kısımdaki çıkıntının çok az olması nedeni yağışlı havalarda kulübeden fotoğraf çekmek adeta imkansız. Foto muhabirleri ve makineleri ıslanmaktan kurtulamıyor.

Bakım yapılsın 

Saha içindeki Basın kulübesinin elden geçirilerek bakımının yapılmasını isteyen Foto muhabirleri “ Üst kısımda uzatma yapılması, koltukların plastik yerine daha elverişli şekilde yapılması ve kulübenin sahaya daha hakim konuma getirilmesi lazım” şeklinde konuşuyorlar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!