Başarı artarak devam edecek

featured

Başarı artarak devam edecek

Sakaryaspor altyapı antrenörleriyle bir araya gelen Orhan Bayraktar, “Bugüne dek önemli başarılar elde ettik, kupalar kazandık. Hedefimiz her geçen gün bu başarıyı daha da yukarıya taşımak, Milli Takımlar’a daha fazla sporcu gönderebilmektir” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Sakaryaspor Altyapı Koordinatörü Tamer İlaçan ve altyapı tesislerinde görevli antrenörlerle bir araya geldi. Orhan Bayraktar’a yeni görevinde başarı dilemek için ziyarette bulunduklarını belirten İlaçan, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydetti.

 

Spora ilgi artıyor

Orhan Bayraktar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Şehrimizde spora olan ilginin arttırılması noktasında önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kulübümüz bünyesinde bulunan farklı branşlarda genç arkadaşlarımıza eğitimler sunuyoruz. Hamdolsun bu zamana kadar önemli başarılar elde ettik, kupalar kazandık. Hedefimiz her geçen gün bu başarıyı daha da yukarıya taşımak, Milli Takımlar’a daha fazla sporcu gönderebilmektir. Sizlerde Sakaryaspor gibi marka olan bir kulübün altyapı sorumluluğunu üstleniyorsunuz. Kısa süre öncede 5 ismin transfer olduğu haberini öğrendik, gurur duyduk. İnşallah yetiştirdiğiniz genç yetenekler ileride hem Sakaryaspor’a hem de ülke futboluna katkı sağlayacaktır. Başarılar” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!