Banvit lezzeti 81-76

featured

Banvit lezzeti 81-76

Sakarya Büyükşehir Basketbol Tahincioğlu Süper Ligi 10.hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Banvit’i ikinci yarıda oynadığı etkili oyunla 81-76 mağlup etmeyi başardı ve 3 maç aradan sonra evinde kazandı

Tarihinde ilk kez Basketbol Süper Ligi’nde yer alan Sakarya Büyükşehir Basketbol İstanbul BBSK maçı sonrasında evinde ağırladığı Banvit’i de yenerek 2 maçlık galibiyet serisi yakaladı. İlk yarıda rakibiyle başa baş oyun oynayan yeşil siyahlılar kenardan gerekli katkıyı alamazken, Banvit’in genç oyuncular skora iyi katkı yaptı ve devre 31-40 Banvit’in üstünlüğü ile tamamlandı.

GALİBİYET 2.DEVREDE GELDİ

İkinci yarıya müthiş bir başlangıç yapan yeşil siyahlılar kenardan gelen Jankovic’in etkili oyunu ile önce farkı kapattı sonra da rakibi karşısında 9 sayı öne geçmeyi başardı. 2.devrenin ilk 12 dakikasında sadece 8 sayı yiyen Büyükşehir Basketbol son dakikalarda rakibi fazlaca çizgiye gönderince tedirginlik yaşadı. Son dakikalarda yeniden sahne alan Jankovic ve Lazeric Jones Banvit’i skor anlamında Büyükşehir Basketbol’a yaklaştırmayınca karşılaşmadan 81-76 galip ayrılan taraf Sakarya Büyükşehir oldu.

OYUNCULARA TEŞEKKÜR

Büyükşehir Basketbol’da Lazeric Jones 18 sayı 7 asist 3 ribaunt ile maçı tamamlarken Nikola Jankovic ise 15 sayı 3 ribaunt ile kenardan gelerek galibiyetin mimarlarından oldu. Maç sonunda yaptığı açıklama ile oyuncularına teşekkür eden Selçuk Ernak Sakaryaspor ve Büyükşehir Basketbol maçlarının aynı gün ve saate verilmesine tepki gösterdi. Boş tribünlere oynamaya alışık olmadıklarını belirten Ernak, bu karşılaşma sonrasında gerekli girişimlerle taraftarın yeniden salona gelmesini

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!