Banvit kopardı 67-75

featured

Banvit kopardı   67-75

Adatıp Büyükşehir Basketbol, Tahincioğlu BSL’nin 13. haftasında Sakarya Spor Salonu’nda karşılaştığı Banvit’e 67-75’lik skorla mağlup oldu.

 

Yönetim’siz kalan Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 13. hafta mücadelesinde cumartesi günü Banvit’i konuk etti. Sakarya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Büyükşehir; Mitchell Wilbekin, Alan Herndon, Junior Etou, Şafak Edge ve Andrew Edogi ilk beşi ile başladı.

 

İlk yarı sonucu 33-41

Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk beş dakikası 7-12’lik Banvit üstünlüğüyle tamamlandı. Sayı bulmakta zorlanan Adatıp Büyükşehir Basket ilk periyotu 12-20’lik skor ile geride tamamladı. İkinci çeyreğe Mitchell Wilbekin’in üç sayılık atışlarıyla hızlı başlayan Adatıp Büyükşehir farkı beş sayıya kadar indirdi. Kalan dakikalarda maça ağırlığını koyamayan Büyükşehir Basket ilk yarıyı 33-41 geride tamamladı.

 

Maç Sonucu 67-75

Üçüncü çeyreğe Şafak Edge ile etkili başlayan Büyükşehir bitime 2 dakika kala skoru 54-59’a getirdi. Son saniyelerde gelen Banvit basketi ile üçüncü çeyrek 54-62’lik skor ile geçildi. Son çeyreğin ilk beş dakikası istediği oyunu sergileyemeyen Büyükşehir Basket 57-68’lik skor ile geride tamamladı. Son dakikalarda da etkili olamayan Büyükşehir maçtan 67-75 mağlup ayrıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!