Balda altıncı bölge üçüncü grupta Sakarya koltuk kaptırdı

featured

Balda   altıncı bölge üçüncü grupta Sakarya koltuk kaptırdı

Beylerbeyi   yeni lider

Bal liginde gecen hafta oynanan karşılaşmalar sonunda   zirve el değiştirdi. Sapanca İstanbul’a lider gitti ama lider dönemedi.  Sakaryadan iki takım Erenlerspor ile Pamukova 1968 Bal ligine veda etti.  Serdivanda düşecek üçüncü takı olmak adına evinde önemli bir yenilgi aldı. Kalaycıspor Beylerbeyi şokunu İstanbulda Beykoz İdmanyurdu önünde aldığı galibiyetle üzerinden attı.

ANALİZ NAZIM AKTÜRK

BEYLERBEYİ ZİRVEYE ÇIKTI

İstanbul takımları içinde en etkili kadroya sahip olan Beylerbeyi, deplasmanda Kalaycıdan sonra  Sapanca Gençlikide yenerek , üst ,üste aldığı galibiyetlerle  ,Sapancadan liderliği 2-1 le aldı. Beylerbeyi  teknik adam istifasıyla  sarsılan ,İstanbula lider olarak gelen sapanca önünde aldığı üç puanla  Playof umudunu İstanbula taşırken,  Sapanca önemli bir üç puan kaybı yaşadı.  Şimdi zirvede 28 puanla Beylerbeyi var ama liderliği pamuk ipliğine bağlı. Sapanca bir puan geride ama  ,Beylerbeyinin olası puan kaybında  ,ikili averaj üstünlüğümde olan  Sapanca Gençlik  tekrardan kaybettiği koltuğu alabilir. Beylerbeyi hafta sonunda  Pamukovanın konuğu olacak.  Sapanca ise evinde Beykoz İdmanyurdu ile karşılaşacak. Bu arada  İstanbul takımlarından kafacıkta  grupta 25 puanla iddialı konuma gelen takımlar arasında yer alıyor.

KALAYCI YARASARDI

Olaylı maçta evinde Beylerbeyine 1-0 kaybeden kalaycıspor bu yenilginin yaralarını bir hafta sonra İstanbulda sardı. 22 Puanla İstanbula ilk bdevre maçında sahasında 3-3 berabere kaldığı Beykoz İdmanyurdu maçına çıkan Kalaycıspor her  iki yarıda attığı gollerle  Beykoz İdmanyurdunu 2-0 yenerek  25 puanla tekrar yukarı için umutlandı.

SERDİVAN ŞANSTEPTİ

Serdivanspor iki haftadır kaybediyor. Bir hafta evvel İstanbulda Kavacıka kaybeden  sarı siyahlılar evinde Kuruceşmeyede kaybederek düşme potasının içine yuvarlandı. Kuruçeşme karşısında  2-1 kaybeden Serdivan bu hafta kendi sahasında Sakarya derbisinde Kalaycısporu ağırlayacak.

ERENLER VE PAMUKOVA  DÜŞTÜ

Sakaryadan iki takım Baliği altıncı bölge 3 gruptan düşen iki Sakarya takımı oldu. Daha fazla takım düşermi? Bunun için kalan haftalar bize bilgi sunacak. Erenler Kavacıka kaybetti ama genç Erenler İstanbulun Beylerbeyinden sonra ikinci önemli takımı olan kavaçıka futbol olaral kafa tuttu.Erenler 2-1 yenildi ama futbolu beğeni aldı. Bu hafta sonu evinde lideri ağırlayacak olan Pamukova gecen hafta sonuncu Yeşilöyü yenemedi ve sahadan beraberlikle ayrıldı. İstanbul takımları içinden de Yeşilköy ile beraber Beykoz İdmanyurdu Bala veda eden takımlar arasında yerlerini aldılar.

GECEN HAFTANIN SONUÇLARI

Beylerbeyi-Sapanca 2-1

Beykoz İdmanyurdu-Kalaycı 0-2

Erenler –Kavaçık 1-2

Serdivan –Kuruçeşme 1-2

Pamukova 1968-Yeşilköy 0-0

BU HAFTANIN PROĞRAMI

Pamukova 1968-Beylerbeyi

Sapanca –Beykoz İdmanyurdu

Serdivan – Kalaycı

Yeşilköy-Kovacık

Kuruceşme –Erenler

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!