Balda 11 grupta iki namağlup takım unvan kaybetti Serdivanın ayak sesleri

featured

Balda 11 grupta iki namağlup takım unvan kaybetti

Serdivanın ayak sesleri

Bal liginde (Bölgesel Amatör lig) beşinci hafta içinden ilginç, haftaya damgasını vuran sonuçlar çıktı. Bu haftaya gelene kadar yenilgisiz yürüyen iki takım bu unvanlarını dışarıda değil iç saha maçında yitirdiler. Çorlu ve Vefanın kaybettiği haftada kazanan K.Ç ( Küçük Çekmece ) Sinop  haftanın en karlı takımı olarak namağlup liderliğini Tekirdağsporu yenerek sürdürdü. Hendeksporun iki hafta sonra yeni teknik adamıyla sahasında Çerkezköyü tek golle yendiği, Hendek dereköyün ilk kez üç puanla tanıştığı haftada Kazımpaşa Birlik deplasmanda Bilecik’e kaybetti. Haftanın tek beraberliğini yaşayan kalaycı, deplasmanda Vefanın namağlup unvanını söküp atan serdivanın gecen haftanın içinde kendilerine yer buldular. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

K.Ç SİNOP İÇİN KARLI HAFTA

Hiç şüphe yok ki gecen hafta  Vefayı Deplasmanda yenen  Serdivanspor ile Çorluyu ,çorluda yenen 1918 Bayburt  haftanın içinde  iz bırakan sonuçlar alarak dikkatleri üzerlerinde topladılar. Bu sonuçlardan sonra 11 grupta namağlup tek takım kaldı o takımın adı iddialı kadro kurduğu söylenen K.Ç Sinop . Çorlunun ve de Vefanın kaybettiği haftada Tekirdağsporu 9 Dakikada Osman’ın attığı golle 1-0 yenen K.Ç Sinop bu galibiyetle Çorluya üç,Vefaya da  beş puan fark atarak  beşinci haftayı en karlı kapatan takım oldu.

SERDİVAN AYAKLANDI

Lige Tekirdağ beraberliği ile başlayan ,ardından evinde hendekspora kaybettikten sonra Kazımpaşa Birlik ile berabere kalan Serdivanspor  son iki hafta üst üste kazanarak kendini hissettirmeye başladı. Sarı Siyahlılar dördüncü hafta sahasında  grubun iyi takımları arasında gösterilen Bileçiksporu sahasında 1-0 yendkten sonra ,beşinci haftada deplasmanda yenilgisiz Vefayı İstanbulda Murat ve Sametin attığı gollerle 2-1 yenerek birden sekiz puana ulaştı. Bu sonuçlardan sonra Sakarya’daki yarışa Serdivanda  katıldı.

KALAYCI SAKARYA LİDERİ

Grubunda lige deplasmanda Çorlu yenilgisiyle başlayan Kalaycıspor dört haftadır topladığı puanlarla  Sakaryadaki il sıralamasında birinci sıraya yükseldi. Sakarya derbisinde Hendeksporu 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek büyük sükse yapan Kalaycıspor,Hen.Dereköy ve Çerkerzköy galibiyetlerinin ardından yükselişe geçti. Gecen hafta sakatlarının çok olduğu maçta İst Bahcelievler engeliğne takılan, son 15 dakikada rakibini kalesine hapseden oyunun içinde kaleciye ve konuk takım defansına takılan kalaycıspor berabere kaldığı maçta bile beğeni topladı. Bu beraberlikle 10 puana yükselen kalaycı beşinci haftayı Sakaryada liğder olarak tamamladı. Kalaycı aynı zamanda 10 puanla zirveye beş puan uzaklıktaki en yakın Sakarya takımı.

HENDEKSPOR, DEREKÖY KAZANDI,KAZIMPAŞA KAYBETTİ

Sakarya temsilcileri içinde yer alan üç takımdan ikisi kazanırken, bir temsilcimizde deplasmanda kaybetti. İki haftadır kaybederek şaşkınlık yaratan Hendekspor sahasında yeni teknik sorumlusu Mehmet şahan önderliğinde çıktığı Çerkezköy maçını 32 dakikada volkanın attığı tek golle kazanarak moral buldu. Sakaryanın grupta puanı olmayan takımı Hendek dereköy spor ise evinde puansız Modafeni 4-0 gibi farklı skorla yenerek ilk bal puanı ile tanıştı. Dereköyün bu maçtaki gollerini Ömer ( 2) Yasin ve Muhammed kaydetti. Gruptaki diğer temsilcimiz ,bir hafta evvel sahasında Hendeksporu 3-0 yenerek dikkatleri üzerinde toplayan Kazımpaşa Birlik deplasmanda Bilecik spora 2-0 kaybetti. Bu yenilgiyle kazımpaşa Birlik beş puanda kaldı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!