Bala çıkacak takım yarın oynanacak olan karşılaşmalar sonrası belli olacak

featured

Bala çıkacak takım yarın oynanacak olan karşılaşmalar sonrası belli olacak
Karasu bir adım önde
Sakarya’dan Bala çıkacak tek takımı belirlemek adına oynanan Playof heyecanı yarın oynanacak olan karşılaşmaların ardından son bulacak. Hafta başında Salı günü oynanan karşılaşmaların içinden çıkan sonuçlara göre karasuspor 9 Ferizlispor 9 puana yükselirken Kocatöngel ve Aziziye son viraja 7 şer puanla girdiler. Salı gün oynanan karşılaşmalarda Karasuspor 1-0 geriye düştüğü İzlog Pamukova maçında ikinci yarıda kendine geldi ve sahadan 2-1 galip ayrılarak son maça büyük bir avantaj yükledi. Erenlerde iki 6 puanlı takım Karasu Aziziye ve karşılıklı atılan kafa golleriyle 1-1 berabere kalarak Playoftan bir olarak çıkmayı sürpriz kapısına bıraktılar. Erenlerde oynanan bir diğer mücadelede ise Ferizlispor ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanıp Playof hesabı içinde mevzilendi. Salı gününün sonuçlar üzerinden önümüze konulan bilgileri böylece özetledikten sonra gelin bir de Cumartesi günü oynanacak olan maçların nabzını tutalım. Playofta hiçbir iddiaları bulunmayan Pamukova İzlog ile As Akyazının oynayacakları maçın içinden çıkacak sonu ne olursa olsun diğer maçlara etki yapmadığı için iki takım karşılıklı anlaşarak bu maçı oynamama kararı aldıklarını Futbol İl tertip kuruluna bildirdiler .
KARASUSPOR KAZANIRSA NE OLUR ?
Karasuspor hafta içeresinde Pamukova İzlogu 2-1 yenerek 9 puanla Playofun zirvesine kuruldu. En yakın takipçisi aynı puanlı Ferizlispor takibinde olan karasuspor, Ferizliyi ilk maçta yenmenin verdiği avantajla Ekrem Karaberberde oynanacak karşılaşmada 7 puanlı Kocatöngeli yendiği an Playoftan bala çıkan takım unvanını Karasuya taşıyacak. Yalnız hemen belirtelim ki olası puan kaybı halinde farklı hesaplar devreye girer.
KOCATÖNGEL KAZANIRSA NE OLUR ?
Kocatöngel karasu maçına 7 puanla çıkacak. Beraberlik kocatöngele kesinlikle yaramaz. Kocatöngelin olmazsa olmazı üç puan olacakta, bu olsa bile, Koca töngel, Ferizli-Aziziye maçının içinden çıkacak sonuca kilitlenecek. O maçın içinden çıkacak beraberlik bile Kocatöngele yaramayacak. Çünkü ikili avarjta Ferizli Kocatöngele üstün durumda bulunuyor.
FERİZLİ Mİ? AZİZİYE Mİ ?
Ferizlisporla Karasu Aziziye playofa aynı gruptan geldiler. Birbirlerini çok iyi tanıyan iki takımın mücadelesine Ferizlispor 9 ,Karasu Aziziyespor 7 puanla çıkacaklar. Bu maçın hikayesini anlatmak için karasu Kocatöngel maçının içinden çıkması muhtemel sonuçlara göre kalem oynatmak zorundayız. Ferizli kazanırsa ne olur ? Karasu Kocatöngeli yenerse bu galibiyet onları 12 puana taşır taşımasına da ,Karasuda aynı puanda olacağı için ikili averaj Karasudan yana olduğu matematiği devreye girince, ipi göğüsleyen takımın adı Karasu olacak. Aziziyenin hiç mi şansı yok? Çok azda olsa var. Örneğin Kocatöngelin Karasuyu yenmesi durumunda, Aziziye Ferizli’yi yenerse 10 puana yükselince Kocatöngelle puanları eşit olacak. Böyle olunca da Karasu Aziziye , Kocatöngelle bir kez daha maç yapma avantajını ele geçirecek. Bu hesabın devreye girmesi içinde Aziziyenin mutlaka feyizliyi yenmesi şart olacak. Karasu yenilir veya berabere kalırsa ise Ferizli kazandı mı da gruptan çıkan takımın adı Ferizlispor olur.
DÖRT TAKIMIN MACLARDA ALDIĞI SONUÇLAR
KARASUSPORUN MACLARI
Karasuspor –Ferizlispor 2-0
Karasuspor –As Akyazı 1-2
Karasuspor-Aziziyespor 3-1
Karasuspor Pamukova 2-1
FERİZLİSPORUN MACLARI
Ferizlispor-Karasuspor 0-2
Ferizlispor –Kocatöngel 2-0
Ferizlispor – Pamukova 1-0
Ferizlispor – As Akyazıspor 2-0
KOCATÖNGELİN MAÇLARI
Kocatöngel –İzlog Pamukova 2-1
Kocatöngel –Ferizli 0-2
Kocatöngel –As Akyazı 3-1
Kocatöngel –Aziziye 1-1
AZİZİYENİN MAÇLARI
Aziziyespor-As Akyazıspor 2-0
Aziziyespor Pamukova 2-1
Aziziyespor-Karasu 1-3
Aziziyespor –Kocatöngel 1-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!