Bal ligine çıkma yarışında Cumartesi günü takımlar 3 maçlarını oynayacaklar

featured

Bal ligine çıkma yarışında Cumartesi günü takımlar 3 maçlarını oynayacaklar

Aziziye önde koşuyor

Sakarya’dan bala çıkacak tek takımı belirlemek adına yol alan Playof a çıkma yarışında takımlar iki maçlarını oynadılar. Şimdi gözler Cumartesi ( Bu gün) oynanacak olan karşılaşmalara çevrildi. Erenler ve Ekrem Karaberde  oynanan   Playof heyecanı  içinde  Cumartesi günü takımlar üçüncü maçlarına odaklandılar.  Karasu Aziziyenin ikide iki yaptığı, İzlog Pamukova’nın puansız olduğu Bala çıkma yarışında,  takımların oynayacağı üçüncü maçların programlarına bir bakarak Playof yarışına derinlik katmaya çalışacağız. Karasu Aziziyenin kazanarak yol aldığı Playof yarışında  Cumartesi günü programı içindeki Karasu  derbisinde Karasuspor ile Karasu Azizye nin oynayacağı mücadele  günün ezeli rekabet kokan mücadelesi olacak. DERLEYEN NAZIM AKTÜRK

AZİZİYEMİ? KARASUSPOR MU?

Playofta Ekrem Karaber de As Akyazı maçıyla ilk sınavını veren iddialı Karasu Aziziye  bu karşılaşmayı 2-0 kazanarak kayıpsız yola çıktı. Sarı Lacivertliler yolunda başında fovari gösterilen takımlar arasında ismi gecen İzlog Pamukovayı  Erenlerde zorda olsa 2-1 yenerek gergin maçın içinden üç puan çıkartarak üç olan puanını altıya çıkardı ve ikinci maçlar sonunda zirveye kondu. Orada kalır mı? Cumartesi ( Bu gün) Karasu derbisinde Karasusporla oynayacak. Karasu Ferizli galibiyetiyle moralli çıktığı playof yolculuğunda ikinci maçında As Akyazıya uzatmada yediği golle 2-1 yenildi. Bu gün Karasu için bir yerde Aziziye ile oynayacağı karşılaşma  tamam mı devam mı gibi bir 90 dakika olmaya fazlasıyla aday .Karasu derbisinde  Karasu Aziziye daha moralli ,Karasuspor ise as Akyazıya kaybetmenin verdiği sarsıntıyı onarmak adına sahada olacak.

AS AKYAZI  KOCATÖNGEL  ( İKİSİNİNDE ÜÇ PUANI VAR)

Bu maçı kaybeden yarış dışında kalır. Playofa Karasu Aziziye yenilgisi ile başlayan, ikinci maçında Karasusporu uzatmalarda bulduğu golle 2-1 yenen As Akyazıspor bu moralle Kocadöngel maçına çıkaçak. Kocatöngel ilk maçta izlog Pamukova’yı 2-1 yenerek büyük sükse yaptıktan sonra, Ekrem Karaberber  hafta içinde  2-0 kaybetmesiyle sarsıldı. Bu gün iki takımında  bu maça ceplerinde üç puanla çıkacaklar. Beraberlik iki takımada çok şey katmaz, illa da bu maçın içinden iki takımda yola devam için üç puan almak zorunda.

PAMUKOVA İZLOG KOPTU KOPACAK

Playofta Ekrem Karaberberde  iki maç kaybederek ,Bala çıkmak adına çok gerilere düşen, hatta şansı yok gibi duran Pamukova İzlog  üçüncü maçını Ferizlisporla oynayacak. Pamukova moralsiz, Ferizli Kocatöngeli yenerek, playofa tutundu. Bu gün ki mücadelede Ferizlispor kazanırsa ,kal diki bu gün ki şartlarda fovari,üç puan Ferizli’ye giderse ferizli yarışın içinde kalır. Olası puan kaybında Pamukovadan sonra Ferizlide Bala çıkma yarışına havlu atar. Pamukova’nın kaybedeceği çok şey kalmadı  Ferizli  için bu maç  Kocatöngel galibiyetinden sonra çok önemli bir hale geldi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!