Bal liginde 2022-23 sezonu başladı. 13 Grubun ilk hafta resmi Bizimkiler nasıl başladı?

featured

Bal liginde 2022-23 sezonu başladı. 13 Grubun ilk hafta resmi

Bizimkiler nasıl başladı?

Futbolda TFF 3 uzanan yılda ilk aşama olan Bal liginde 2022-23 Sezonu Cumartesi ve Pazar günü yapılan maçlarla başladı. Sakarya’nın beş takımının 13 grupta mücadele verdiği bu sezon başlangıcında 14 takımın ilk hafta maçlarında iki maç berabere diğer beş maçta ev sahibi takımlar sahadan üç puanla ayrıldılar. Bizim Sakarya olarak aynı Süper Amatör kümede olduğu gibi, Bal ligin dede hafta sonu değerlendirmeleriyle sizleri bilgilendirmeye çalışacağız. NAZIM AKTÜRK

GRUPUN İLK HAFTA ANALİZİ

Beş İstanbul, Beş Sakarya ,iki  Tekirdağ , Bir Sinop ve birde Bilecik temsilcisinin yer aldığı 14 takımlı 13 grupta ,ilk hafta içinde yer alan iki beraberlik Sakarya’da yaşandı. Beş takım kendi evinde oynadığı ilk maçlardan soyunma odalarına üçer puan taşıdılar. K.Ç Sinopspor 3-0 lık Çerkezköy galibiyetiyle adını ilk haftanın lideri koltuğuna yazdırdı. İstanbulun tarihi takımı Vefa 1-0  geriden gelip Bahçelievler’i 2-1 yenerken, Bileçik 1969 Modefeni 3-1,Çorlu 1947 de temsilcimiz Kalaycısporu 2-0 yendi.

BİZİMKİLERİN İLK HAFTA KARNESİ

Sakarya’nın beş temsilcisi içinde bir tek kazanan çıktı. Gecen yıl TFF 3 den düşerek büyük hayal kırıklığı yaratan Hendekspor evinde komşusu Hendek Dereköyü 1-0 yenerek ilk haftanın tek kazanan takımı oldu. Kalaycısporun deplasmanda Trakya’nın güçlü bilinen temsilcisi Çorlu 1947 2-0 yenildiği gecen hafta kazımpaşa Birlik ile Serdivan Ekrem Karaberberde ilk maçlarından beraberlikle ile  evlerine gittiler.

İLK BİLGİLER

Bizim Sakarya olarak ilk hafta içinden çıkan sonuçlara bakarak ilk Bal bilgilerine futbol depomuza  yükledik.  Bal meraklılarının ,Bal içinde olan takımlarında bilgilerini aldığımızda, ilk hafta mütevazi ,bu ligle yeni tanışan ,Hendek dereköyü ilk yarıda Ümit’in attığı tek golle yenen Hendekspor için grubun içinden bir olabilir bilgileri çıktı. Bileçik 1969 ile Kalaycıyı 2-0 yenen Çorlu içinde iddialı Balllı methiyeler bize kadar ulaştı. Sakaryadan kimler düşer? Öyle gözüküyor ki Hendekspor dışındaki takımlar bu yarışta düşmemek adına mücadele için şimdiden kolları sıvamışlar.

BU HAFTANIN PROĞRAMI

Bahcelievler-Küçük Çekmece Sinopspor

Modefen –Vefa

Bayburt 1918- Bileçik 1968

Çerkezköy-Çorlu 1947

Kalaycıspor-Hendek dereköy

Tekirdağspor-Kazımpaşa Birlik

Serdivanspor-Hendekspor

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!