Bal ligi on birinci Playofa çıkış adına grupta zirveye ortak

featured

Bal ligi on birinci Playofa çıkış  adına  grupta zirveye ortak

Çorlu yakalandı

Bal ligi 11 grupta Çorlu lider ama liderliği pamuk ipliğine bağlı duruyor. Hafta içinde oynanan karşılaşmalarda ilk üçün  içinde yer alan takımlardan lider Çorlu ile KÇ Sinopun İstanbul’daki mücadelesini ev sahibi KÇ Sinop 2-0  kazanıp puan olarak Çorluyu yakalarken  ,Kalaycıspor deplasmanda Bileçikspora  2-1 yenilerek playof umudu adına büyük yara aldı. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

İLİYAZ ÇORLUNUN İPİNİ ÇEKTİ

Bal ligi 11 grupta Playofa en yakın yol alan takımı Çorluspor  hafta ortasında İstanbul’da  en yakın rakiplerinden KÇ Sinop’a konuk oldu. Beraberliğin Çorluyu rahatlatacağı maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede KÇ Sinopun et etkili golcüsü liyas 80 de sahneye çıktı 1-0. Aynı İlyaz bu sefer 90+4 de maçı 2-0 taşıdı. Bu sonuçla Çorlu 55 puanda kalırken,KÇ Sinopta puan olarak lideri yakaladı. Şimdi iki takımında 55 puanı var. Bu yarışta Çorlununelinde sadece ilk yarıda evinde kazandığı 3-0 lık ikili avaraj üstünlüğü var.

KALAYCI ŞANS TEPTİ

Zirveyi yakından ilgilendiren KÇ Sinop –Çorlu maçı İstanbul’da oynanırken 53 puanlı Kalaycısporda aynı saatlerde Bileçik deplasmanındaydı. İstanbuldaki maçın sonucuna göre  Bilecik’ten alacağı puan veya puanlarla yeni bir yola girecek olan Kalaycı  Özgürün golyle deplasmanda 1-0 öne geçtiği maçı kaybederek önemli bir yara aldı. Temsilcimiz Ekremin 37 ve 45+5 de attığı gollere karşılık veremeyince sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

HENDEK TAKIMLARI  KİLİT TAKIM OLDULAR

Bu hafta sonu Bal ligi 11 grupta oynanacak olan sondan bir haftaki programda yani 25 haftada  Sakarya takımları plaoy hesabı yapan takımları ağırlayacaklar. İki Hendek takımı  hafta sonu  oynanacak olan Hendekspor-Çorluspor ,Hendek dere köy –KÇ Sinop maçlarında ilk iki içindeki takımların önündeki en önemli iki engel olacaklar. Hendekspor  ligin ilk yarısında 1-0 yenildiği lider Çorluspor önünde önemli bir engel olarak duruyor. Bir hafta evvel KÇ Sinopa 3-3 le kafa tutan hendekspor  Çorludanda evinde puan veya puanlar alabilir. Çorlu kazanamazsa veya puan kaybı yaşarse ikinci KÇ Sinop Hendek dereköy deplasmanında kazanırsa ipler KÇ Sinopun eline geçebilir. Bu nedenle  bu hafta sonu gözler hendekspor ve Hendek dereköyün neler yapabileceğine çevrildi. Bu ikiliyi çok az bir puan farkıyla geriden takip eden 53 Puanlı kalaycısporda ilk devre maçında deplasmanda 3-2 yendiği Vefayı bu kez sahasında ağırlayacak. Kalaycı kazanır, Rakipleri puan kaybı yaşarsa yeniden yapılacak hesaplar eşliğinde zirveye adını yazdırıp Playof hesabını son haftaya taşıyabilir.

İKİ TAKIMIN KALAN MAÇLARI ( ÇORLUSPOR)

Hendek spor-Çorluspor

Çorluspor-Hen.Dereköy

KÇ SNOP

Hendek Dereköy-KÇ Sinop

KÇ Sinop –Kalaycıspor

KALAYCISPOR

Kalaycıspor-vefa

KÇ Sinop-Kalaycıspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!