Bal ligi on birinci grupta zirvenin kalbi Sakarya’da atacak

featured

Bal ligi on birinci grupta zirvenin kalbi Sakarya’da atacak

Serdivana ağır konuklar gelecek

Bal ligi on birinci grupta altıncı haftanın kalbi Sakaryada atacak. Serdivan Ekrem Karaberber sosyal tesislerinde Kazımpaşa Vefayı, son haftaların başarılı takımı Serdivansporda  grubun İstanbul patentli lideri K.Ç Sinopu ağırlayacak. Hendeksporun ilk kez il dışında sınav vereceği altıncı haftada, Hendek Dereköy İstanbulda, Kalaycıda modafen deplasmanında sınav verecekler. Trakya derbisinde Tekirdağ , Çorlu karşılaşması da haftanın renkli maçı olarak programda yer alıyor. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

SERDİVAN LİDERİ AĞIRLAYACAK

Serdivanspor  grubun üst sıralarını yakından ilgilendiren doksan dakikada evinde, İstanbullun  ben şampiyon olmak istiyorum diyerek, kaliteli bir kadro kuran  lider takımı K.Ç Sinopu Ekrem Karaberberde ağırlayacak. Bileçik ve Vefa galibiyetleri ile moral bulan Serdivansporun  bu hafta sonu oynayacağı karşılaşma, Sarı Siyahlı ekibin ligde atacağı adımlarda öncülük edecek. İstanbul ekibi Favori olarak işaret edilse de  Serdivanında inatçı bir oyun anlayışı var. Üst sıralarda gözü olan takımların takibinde olacak olan bu karşılaşma grubun en önemli doksan dakikası olarak gözüküyor.

BİRLİKİN KONUĞU VEFA

Vefa gecen hafta evinde Serdivanspora 2-1 yenilerek namağlup ünvanlıyla beraber çok önemli bir üç puan kaybı yaşadı. İstanbullun tarihi takımlarından olan Yeşil Beyazlı ekibi Vefa Sakaryaya gecen haftaki yenilgiyi telafi etmek adına geleceğini belirtmek için futbol kahini olmaya gerek yok. Vefa yı görmedik bilmiyoruz ama Sakarya’ya 10 puanla geldiğini biliyoruz. KazımpaşaBirlik gecen hafta Bilecik deplasmanından eli boş döndü. Bu gün ne yapar? Evinde oynamanın verdiği avantajla, Hendeksporu yenerken gösterdiği performansı bu maçada taşırsa  Vefa karşısında puan veya puanları neden almasın ki.

KALAYCI KAZANIR

Sakarya’nın lideri Kalaycıspor bu hafta sonu kolay gibi gözüken bir maç için İstanbul yolculuğuna çıkacak. Gecen hafta evinde önemli oyuncularının sakat olduğu maçta Bahcelievlerle 0-0 berabere kalan kalaycıspor Erenlerde Hendek dereköy karşısında 4-0 gibi farklı bir yenilgi alan Modafen önünde maçın favorisi. Temsilcimizde sakatlar iyileşti, kadro kalitesi dehada yükseldi. Bize göre grubun tek puansız takımı ile oynayacağı karşılaşmadan Kalaycı  üç puanla döner.

HENDEK İLK KEZ DIŞARIYA ÇIKAÇAK

Bu güne kadar Sakarya dışına çıkmayan, içerde yaşadığı kalaycı ve Kazımpaşa Birlik yenilgileriyle şoka giren Hendekspor bu sezonun ilk dış saha maçı için Bileçikte olacak. Başarısız sonuçlar sonrası takımın başına Mehmet şahan gibi bu liglerin üstünde bir teknik adamı getiren ,gecen hafta evinde zorda olsa Çerkezköyü 1-0 yenen  Hendekspor bu moralle ,son maçında yine sahasında Kazımpaşa Birliki 2-0 yenen Bileçik karşısında önemli bir sınav verecek. İki takımında puanları 9. Puan üzerinden konuşacak olursak iki takımında birbirlerinden farkı yok. Aralarındaki fark bu maçtan çıkacak sonuca göre belirkinleşeçek. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından biri olarak biz maçı işaret ediyoruz. Hendeksporda yeni teknik adam eli ne kadar etkili, bu maç buna tanıklık edebilir.

TRAKYADA DERBİ VAR

Bal ligi 11 grupta gecen haftanın iki yaralı takımı Trakya derbisinde Tekirdağda karşı karşıya gelecekler. Tekirdağ  son olarak deplasmanda lider K.Ç Sinopa 1-0 kaybetti. Grupun ,her takım için zorlu takımı olarak gösterilen Tekirdağ ,bir hafta evvel sahasında 1918 Bayburta  2-1 yenilerek hem namağlup ünvanını ,hemde çok önemli üç puan kaybı yaşayarak zirvenin üç puan gerisine düşen Çorlunun işi kolay değil. Tekirdağ evinde kolay kaybetmez. Çorlu puan kaybı yaşarsada zirvenin uzağına doğru düşerki,buda hedefinde şampiyonluk olan bir takımı bayağı hırpalar.

DEREKÖY İSTANBULDA

Hendek dereköy ilk üç puanını gecen hafta 4-0 la Modafenden aldı. Gol yollarında Ömerle güçlenen Hendek Dereköy, Çorluyu Çorluda yenerek büyük sükse yapan 1908 Bayburt karşısında ne yapar? Fovari İstanbul ekibi, Hendek dereköyün bu maçtan alacağı bir puan bile iyi puan olarak Sakarya’ya döner diye düşünüyoruz. Fazlasına itirazımız olmaz ama üç puan çok zor gibi gözüküyor. Grupta diğer maçta Bahcelievler Trakya temsilcisi Çerkezköyü ağırlayacak. Bu maç ortada ,her iki takımda her sonucu alabilir.

HAFTANIN PROGRAMI

Serdivanspor-K.Ç Sinop

Tekirdağ –Çorlu

Modafen- Kalaycı

Kazımpaşa Birlik-Vefa

1918 Bayburt-Hen. Dereköy

Bileçik-Hendekspor

Bahcelievler-Çerkezköy

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!