Bal ligi 11 grupta Zirve yangın yerine döndü. Gecen hafta 4 takım deplasmanda kazandı

featured

Bal ligi 11 grupta Zirve yangın yerine döndü. Gecen hafta 4 takım deplasmanda kazandı

Kalaycı İstanbul’u salladı

Bal ligi 11 grupta gecen hafta alınan sonuçları ardından zirve yarışı hızlandı. Dört takımın deplasmanda kazandı gecen hafta içinde dört takımın deplasmanda kazanması, Modafenin ilk galibiyetine Sakarya’da kavuşması ,Kalaycısporun İstanbul’da Vefa önünde  sergilediği müthiş geri dönüş, Hendeksporun Çorluda ,Hendek dereköyün İstanbul’dan puansız dönmesi gecen haftanın içinde iz bırakan sonuçlar olarak geride kaldı. Bir olma ,kümede kalma yarışının ilk yarının son haftasına taşındığı 11 grupta bu hafta sonu gözler Arifiye Kalaycıda olacak. Kalaycıda bir ile ikincinin mücadelesi öyle sanıyoruzki seyreden sayısınıda katlayacaktır. Serdivanspor ile kazımpaşa Birlikin Bala veda konusunda dibe çakıldıkları 12 haftanın izlerine bir bakmak gerek. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

KÇ SİNOP DEREKÖYÜ İKİNCİ YARIDA GECTİ

Bal ligi 11 grupta liderliği pamuk ipliğine bağlı olan KÇ Sinopspor kendi evinde temsilcimiz Hendek dereköyle oynadığı maçta üç puanı ikinci yarıda bulduğu gollerle kucakladı. Hendek dereköyspor lider KÇ Sinopa tam 65 dakika direndi. Ev sahibi KÇ Sinop bu dakikada Semih,75 dakikada Umut’un attığı gollerle dört haftanın ardından üç puanı 2-0 la gördü. Bu sonuçla KÇ Sinop 28 puanla ,avarjla liderliğini son haftaya taşıdı. KÇ Sinop bu hafta sonu kendisi gibi 28 puanlı olan Kalaycıspor ile Arifiyede karşılaşacak.

BAK ŞU KALAYCISPORA

Kalaycıspor gecen hafta aldığı Vefa galibiyetiyle grubu, İstanbul’u salladı. Temsilcimiz hakan Toker’in KK, ardından Yılmazın ayağından yediği gollerle Vefa karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapadı. Kalaycı ikinci yarıda öylesine bir geri dönüşe imza attıki ,bu geri dönüş grubun zirvesini de sarstı. 59 dakikada özgür skoru 2-1,ardından 61 Dakikada kendi kalesine gol atan Hakan Toker devreye girdi ve maç 2-2 ye taşındı. Bitmedi 90 Dakikada Hakan Toker bir kez da ha devreye girdi ve İstanbul’da Kalaycı 3-2 öne geçti. hakanın yıldızlaştığı maçın içinden çıkan 3-2 lik Kalaycı zaferi Vefayı iddia kulvarının dışına iterken,  Sakarya temsilcisinin Playof hayalide devreye girdi. Olur veya olmaz, şu bir gerçek Kalaycısporun Baldaki futbol adımları grubun içinde kendine yer edindi. Bu hafta sonu Arifiyedeki aynı puanlı Kalaycı ile KÇ Sinopun oynayacağı maçın içinden çıkacak sonuç ilk yarının liderini belirlemek adına aydınlatıcı olacak.

HENDEK ÇORLUDAN BOŞ DÖNDÜ

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle kendine gelen Hendekspor bu çıkışını Çorluda sürdüremedi. İki deneyimli ,bu ligler için ağır abi Teknik adam  resimleri olan Yusuf Şimşek ile Mehmet Şahan’ın sahne aldığı maçta Hendekspor Çorluda 45+5 de yıkıldı. İkinci yarıda 50 dakikada Emirhanın kırmızı görmesiyle maçta bir kişi eksik kalan Hendeksporun direnci 1-0 üstünü örtmeye yetecek golleri getirmeyince Çorlu zirve yarışına devam derken hendekspor zirvenin 8 puan gerisine düştü. Ev sahibi Çorlu ise Hendek galibiyetiyle 26 puanla yukarısını takibe devam etti.

TRAKYA HAVASI

Çorlu, Tekirdağ ve Çerkezköy’den oluşan üç Trakya takımı gecen haftayı kazanarak geçirdiler. Çorlu içerde Hendeksporu 1-0 ,Tekirdağsporda sahasında Bayburt 1918  3-1 yenerek Trakya’dan düşen takım olmamak bir yana 23 Puanla yukarılara da yakın yerde konakladı. Trakya’nım üçüncü temsilcisi Çerkezköy deplasmanda Bileçisporu 2-0 la geçerek 21 puanla benim düşmeye niyetim yok mesajını Çorlu ve Tekirdağa gönderdi. Öyle gözüküyor ki ikinci yarıda Trakya takımlarının birbirleriyle oynayacakları maçlar çok ilgi çekecek.

SERDİVAN VE BİRLİK VEDA TURLARINA BAŞLADILAR

Sakarya’nın beş takımından üçü düşecek. Bir takımız olurda playofa kalırsa o zaman Sakarya’dan iki takım düşecekte ,bu gün grupta görülen oki düşecek üç takım arasında olmak adına kazımpaşa Birlik ile Serdivanspor bayağı erken yol aldılar. 12 Hafta geride kalırken 8 puanlı Serdivan ile 6 Puanlı Kazımpaşa Birlik dibe çakıldılar. Gecen hafta Serdivan evinde hiç galibiyeti olmayan Modafene 2-0,Kazımpaşa Birlikte dört golü de konuk Bahçelievler’in attığı maçta sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Bu sonuçlardan sonra bu iki takımın yukarıdaki Sakarya takımlarını yakalaması oldukça zorlaştı.

TOPLU SONUÇLAR

KÇ: Sinop-Hendek Dereköy  2-0

Vefa –Kalaycıspor 2-3

Çorlu –Hendekspor 1-0

Tekirdağspor- Bayburt 1918 3-1

Bileçikspor-Çerkezköy 0-2

Serdivan-Modafen 0-2

Kazımpaşa Birlik 1-3

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!