Bal ligi 11 grupta playoff hedefi peşinde olan takımların mücadelesinde ilginç sonuçlar sahne aldı

featured

Bal ligi 11 grupta  playoff hedefi peşinde olan takımların z mücadelesinde ilginç sonuçlar  sahne aldı

KÇ  Sinop  Trakya’dan şen döndü

Bal ligi 11 grupta Bayburt 1918 ligden çekilmesi sonrası  Çorluspor haftayı maç oynamadan hükmen kazanan takım oldu.  Gecen hafta sahasında Çerkezköye kaybederek ,ligin zirvesinden üç puan geriye  düşen Kalaycıspor, bu şok yenilginin açısını  İstanbul’da  Bahcelievleri farkl yenerek,  umutlarını ileriye taşımak adına moral buldu. Hendeksporun   Çerkezköy deplasmanında 1-1 le iki puan kaybetmesi sonrası Playof umutlarını biraz daha sarsarken, Hendek dereköy sonuncu Modafenle  0-0 berabere kalması gecen haftanın  sürpriz sonucu olarak geride kaldı. Sakarya temsilcilerinden Serdivan Vefayı yenerken, Kazımpaşa Birlik sahasında Bileçikspora kaybederek ligin dibine demir attı.

KÇ SİNOPTAN  VİRAJI  RAHAT DÖNDÜ

Bal ligi 11 grupta haftanın en zorlu maçında KÇ Sinop, deplasmanda grubun iddialı takımlarından Tekirdağsporu  3-0 yenerek çok önemli bir virajı, kayıpsız dönerek, Playof hedefine  önemli bir üç puan kattı. Tekirdağsporun kazanması halinde Playof yarışına adını yazdıracağı maçta  KÇ Sinop  ilk yarıyı 24 dakikada İliyazın kaydettiği golle 1-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında KÇ Sinop 55 dakikada İsmail’in kaydettiği golle  skoru 2-0 taşıdı. Tekirdağda son sözü 90+ 9 da Adem söyledi ve KÇ Sinop hafta ortası  yakaladığı liderliğini Tekirdağ maçında da  sürdürdü.

KALAYCI NELER YAPIYOR ?

Hendekspor galibiyetinin ardından Playof adına KÇ Sinopun peşine takılan  Kalaycıspor ,gecen hafta içinde evinde Çerkezköye 1-0 yenilerek çok önemli ,beklenmeyen bir üçpuan kaybı yaşamıştı. Kalaycıspor hafta içinde yaşadığı sarsıntı eşliğinde çıktığı İstanbul yolculuğunda , İstanbullun KÇ Sinoptan sonra önemli futbol gücü olan Bahcelievleri , ilk yarıda bulduğu gollerle farklı yenerken gollerini 23 Semih,25 Errad, 32 Emre Sofuoğlu ve 32 de Özgür kaydetti. Bahcelievlerin ipini ilk yarıda kesen Kalaycıspor  evine taşıdığı 4-1 lik Bahcelievler galibiyetiyle  zirveye yakın yerde durmaya devam etti .

HENDEK UMUTSUZ VAKA

Hendekspor  daişler iyi gitmiyor. Sakarya derbisinde Kalaycıspora kaybeden hendekspor hafta sonunda Trakya da Çerkezköy deplasmanında Umit Kozla penaltı kaçırdığı maçta bir puana razı oldu. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ilk gol ev sahibinden geldi. 52 dakikada Fırat’ın attığı golle 1-0 öne gecen  Çerkezköy karşısında 73 de Umit Kozla penaltı kaçıran Hendekspor  82 de bulduğu golle yenilgiden kurtuldu.

SERDİVAN ;HEN.DEREKÖY VE KAZIMPAŞA  BİRLİK

Sakaryanın iddia kulvarından uzak olduğu gibi , düşecek üç takım olmak adına bayağı yol alan üç takımının maçlarına topluca göz atmak istiyoruz. Cumartesi günü Bileçikspora  evinde 3-1 kaybeden Kazımpaşa Birlikten sonra aynı sahada  Vefayı ağırlayana Serdivanspor başa baş giden oyunda 90 da  bulduğu golle maçı kazanan taraf oldu. Ekrem Karaberberde Serdivan 45+2 de Semihle devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda istanbulda düşecek üç takım arasında olmak istemeyen Vefa 46 da Yılmazla 1-1 buldu. Karşılaşmada son sözü Serdivan 90da Ömer farukla söyledi ve üç puan  Serdivanda kaldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!