Bal ligi 11 grupta Hendekspor .yine tekledi. Kalaycı zirve takibinde

featured

Bal ligi 11 grupta Hendekspor .yine tekledi. Kalaycı zirve takibinde

K.Ç Sinop yedide yedi yaptı

Bal ligi 11 grupta İstanbul ekibi K.Ç Sinop gaz kesmiyor. Yedinci hafta geride kalırken yedide yedi yapan K.Ç Sinop en yakın konumunda olan bizim ilin temsilcilerinden Kalaycıspora beş puan fark atmış durumda. TFF 3 ligten düştükten sonra geldiği yere dönme heyecanı taşıyan hendekspor puan kaybına Bahcelievler maçın dada devam ederken ,Hendek dere köy Tekirdağ karşısında Ömerin golleriyle öne geçtiği mücadelede on kişi kalınca sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Serdivansporun Çorluya ,Kazımpaşa Birlikin lidere kaybettiği haftanın içinde yer alan sonuçlar eşliğinde grubun içinde yer alan sonuçlar eşliğinde sön duruma bir bakmak istiyoruz.

K.Ç SİNOPA YAN BAKILMIYOR

İstanbul takımlarından K.Ç Sinop yedinci haftada bizim ilin zayıf halkalarından olan kazımpaşa Birliki farklı yenerek( 5-1)  yedide yedi yaparak 21 puanla zirvede yer aldı. İstanbul takımlarından Vefa ise sahasında Bartu nun golüyle öne geçtiği maçta on kişi kalan Bileçikspora ,85 de yediği golle yakalanınca, zirvenin yedi puan gerisine düştü.

KALAYCI İKİNCİ OLDU

Kalaycıspor gecen hafta sonunda çok önemli bir maçı kolay geçti. İst. Bayburt 1918 önünde kiliti 45 de penaltı golüyle açan temsilcimiz ikinci yarıda 50 dakikada rakip takımın kendi kalesine attığı golle üç puana yaklaştı. Maçta son sözü Emir söyledi ve Kalaycıspor üç puanı 3-0 la alıp  14 puanla K.Ç Sinopun ardından grupta ikinciliğe yükseldi. Kalaycının bu çıkışını bu kadarla sınırlı tutmamak gerek. Kalaycıspor kadro kalitesi itibarıyla bizim ilin şuan için en iyi futbol oynayan, bunu aldığı puanlarla süsleyen takım konumunda olduğuna vurgu yaparak yedinci hafta itibarıyla Sezar’ın hakkını sezara vermek gerek. Şu bir gerçek ki Kalaycı biri zorlarken bu ilin baldan düşen takımı olmamak adına çok önemli bir futbol sinyali verdi.

HENDEKSPOR NEREYE ?

TFF 3 den düştükten sonra yeni bir oluşumla, yeni bir kadro yapılaşmasıyla geldiği yere dönme eğiliminde olan hendeksporda hesaplar tutmadı. Yedinci hafta itibarıyla, Bilecik maçı itirazı ne olur bilinmez bu gün için 11 puanla zirveye tam 10 puan uzaklıkta . İtiraz ettiği 0-0 biten Bilecikten sonra evinde İst Bahcelievler önünde üç puan hesabı yapan hendekspor uzatmada yediği golle yine hayal kırıklığı yaşadı. Hendek 60 da oğuzhanla 1-0 öne geçtiği maçta, Bahcelievlerin 90+5 de attığı golle yıkıldı ve çok önemli iki puan kaybı yaşadı. Hendeksporda ikinci teknik adam değişimin dede taşlar yerine oturmuş değil. Yeni teknik adamla hendekspor üç maçta yenilmedi ama dört puan kaybı yaşadı.

SERDİVAN GERİ ADIM ATTI

Bilecik ve Vefa galibiyetleriyle çıkışa gecen Serdivanspor ,ligin ağır fikstürü altında ezilmeye başladı. Önce sahasında lider K.Ç Sinopa 3-0 kaybeden Serdivanspor Çorludan da puansız döndü. Sarı siyahlılar Corlu deplasmanında iki haftadır kaybederek zirvenin uzağına düşen rakibine 4-1 kaybetti. Bu yenilgi ile Serdivanspor 8 puanla Sakarya’daki yarışta üçüncülüğe düştü.

ÖMER YETMEDİ

Son iki haftada aldığı galibiyetlerle baliğine ısınan Hendek dereköy evinde bir kırmızı karta boyun eğdi. 3 ve 37 dakikalarda Ömer’in attığı gollerle Tekirdağ maçına iyi başlayan Hendek dereköyde, Muhammedin 38 dakikada kırmızı kart  görmesiyle her şey birden tersine döndü.10 Kişi kalan hendek dereköy önünde Trakya temsilcisi Tekirdağspor bunu iyi değerlendirdi ve üç puanı 3-2 ile kazanıp evine mutlu döndü.

HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

K.Ç Sinop –Kazımpaşa Birlik 5-1

Kalaycıspor-Bayburt 1918 3-0

Hendekspor-Bahcelievler 1-1

Hendek dereköy- Tekirdağspor 2-3

Vefa –Bilecik 1-1

Corlu –Serdivan 4-1

Çerkezköy-Modafen 3-0

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!