Bakcez, görcez

featured

Bakcez, görcez

Aslında böyle bir yazı başlığına gerek yoktu, amma maalesef bu şekilde başlamam gerek diye düşünüyorum. Nedenlerimde oldukça haklı olduğumu düşünüyorum.

Öncelikle ben hep Karasu İlçesi ile spor adamı olarak Karasupor menfaatlerini ve başarılarını ön plana çıkardım bugüne kadar. İnanın bundan sonra da öyle olacaktır. Şimdi yazdıklarımı iyi biliyorum, yine yanlış yorumlayıp bana hafif de olsa gönül bağlayacaklar. Olsun geçmişte olduğu gibi, gördüklerimi ve bildiklerimi yazmaya devam edeceğim spor adına.

Tüm spor yazarları arkadaşlarım gibi bulunduğumuz semtin ya da takip ettiğimiz takımların başarı adına yapacakları ya da yapamadıklarını tatlı eleştiriler yaparak doğrularını bulmasına yardımcı olmaktır işimiz. Neyse sanırım yine Karasuspor’dan bahsettiğim alenen belli.

Evet Karasuspor’un eski başkanı sevgili Yılmaz Ekşi, 2016 futbol sezonunun ikinci yarısında istifa ettiğini duyurmuştu, ama alınan karar gereği lige devam edilirken kimse sanmasın ki lig sonuna kadar takımın gittiği deplasmanlarda ekonomik olarak yalnız bıraktı. Hep arkasında oldu. Hal böyle iken sezon sonu olarak resmen fiili olarak kulüpten elini-ayağını çekti. Durum böyle olunca bir sessizlik aldı başını yürüdü ta ki 4 hafta öncesine kadar. Her zaman kendisini takdir ettiğim Murat Çelik, yani belediye başkan yardımcımız ‘Bu böyle gitmez’ deyip dur diyerek, çok akıllıca bir yönetim ile yeni oluşumla Karasuspor’a sahip çıktı.

Tüm STK başkanlarını bir araya getirerek, “Temsil ettiğiniz kurumun hakkını verin” dedi. Sağ olsun İ.Hakkı Topaloğlu, İlyas Balcı, Fatih Eşkin, Kerim Uyar, Selami Arık, Hüseyin Eminoğlu bir kurumun yönetim kurulu başkanı.

Elbette ilk yönetimden bir futbol adamı olarak Samet Soytürk istifa etmiş olsa da, mevcut yönetim canhıraş devam etmekte.

Bunlara ilave edeceğim iki isimden bahsetmeden olmaz; Onur Arslan ve Ercan Arslan. Kısacası bu saydığım isimler 2016-2017 Futbol Sezonu’nda Karasuspor’un başarılı olması için çalışıyorlar. Ne var ki buraya kadar anlattıklarım yönetim boyutu. Bu işin teknik boyutu ise karmaşık gözüküyor, ama ben halen iyi niyetliyim ve inşallah başarılı olurlar. Karamsar değilim, ama duyduklarım kafamda soru işaretleri yaratmıyor değil. Kısacası biz Karasusporuz. Alacağımız her futbolcu mutlak surette giydiği o kutsal formanın terini başarı adına ıslatmasını bilecek.

Şimdi  Antrenörümüz Atilla Bıçakçı ile mutlak bir şekilde dostuz, arkadaşız. Kendisi ile arada bir yaptığım sohbette bana söylediklerini aynen aktarıyorum. Geçtiğimiz yıl BAL oynarken ikinci devre tamamen 16-17-18’in büyüğü 19 olan gençlerimiz ile sahaya çıktık ve o gençlerimiz farklı mağlubiyetler almış olsa bile aslanlar gibi mücadele ettiler.

Ancak ne hikmet ise sevgili Antrenörümüz A.Bıçakçı aynen şu cümleyi kullandı bana. “O takımdan bu sene bana göre forma giyecek bir genç yok” dedi. Şaşırdım söylemine ama sanırım iyi tanımadığındandır dedim. Fakat ne hikmet ise Onur Emiroğlu kardeşimiz gittiği Düzcespor seçmelerinde iyi performans sergileyerek transfer oldu.

Bunun yanında diğer futbolcu kardeşlerimiz bu sene üniversite sınavlarında başarılı olarak il dışında okumak için tercihlerini yapmışlar. Hal böyle olunca o kardeşlerimizden mahrum kalıp belki de Atilla Hocam o yüzden bana demiş olabilir o gençler için “Benim takımda forma giyemezler” diye.

Ne diyelim zaman Karasuspor’un menfaatine olsun, her şeyin hayırlısı olsun. Başarılar Karasuspor’un üzerinde olsun. Bakcez, görcez hep beraber. Şen ve esen kalın…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!