Bakan Kasapoğlu Muhtar Özçelik’in Ricasını kırmadı…

Bakan Kasapoğlu Muhtar Özçelik’in  Ricasını kırmadı…

Yenikent 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan spor tesisi istedi. Bakan Kasapoğlu, Muhtar Özçelik’in ricasını kırmayarak, talimat verdi.

Bakan talimat verdi

Önceki gün geldiği Sakarya’da Yenikent 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde yapılan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nin açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası MTB Cup ve Maraton Serisi startını verdi. Program sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Yenikent 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik; Camili Spor Salonu’nun yanında bulunan 20 dönümlük boş alana spor tesisi yapılmasını istedi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ında şahit oluğu görüşmede; Bakan Kasapoğlu; Muhtar Özçelik’in isteğinin incelenmesi ve gerekenin yapılması için Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e talimat verdi. Yenikent 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, desteğinden dolayı mahalle halkı adına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!