Bahceşehir liselerin şampiyonu 71-65

featured

Bahceşehir liselerin şampiyonu 71-65

Basketbolda Genç Erkekler Liseler il birinciliğinde, gecen yılın finalistleri bu yılda şampiyonluk için, pota altı çekişmesinde karşı karşıya geldiler. Gecen yıl finalde son saniye üçlüğü ile Sakarya spor lisesine hem maçı ,hem de şampiyonluğu kaptıran Bahçeşehir Koleji bu maçın rövanşı ile beraber, kaçırdığı şampiyonluğu müzesine taşıdı. Hakan Geray-Hüseyin Yüksel sarının birlikte yönettikleri Liseler basketbol şampiyonasında, Bahçeşehir karşısında bir ara pota altında beraberliği bulan Sakarya Spor lisesi karşısında Bahçeşehir lisesi, rakipine yakalanmadı ve pota altından 71-65 lik zaferle ayrılarak Genç Erkeklerde Sakarya’yı temsil etme başarısını evine taşıdı.

********

Kızlarda yine Andspor

Basketbolda U14 kızlar liginde ipi gecen yıl olduğu gibi yine andspor kucakladı. Andspor (A) Andspor (B) 54 Gençlik Spor kulupü ve Basketbol Adaspor takımlarının katılımı ile yapılan U14 Kızlar Basketbol liginde Seray yaralının çalıştırdığı  Andspor (A ) tüm rakiplerini yenerek bu yaş grubunda ilimizi dışarıda temsil etme hakkını elde etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!