Badmintonda Seçmeler Tamam

featured

Badmintonda Seçmeler Tamam

 

13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası İl seçmeleri yapıldı.

 

Akyazı Atatürk Spor Salonunda 30’a yakın sporcunun katılımı ile yapılan seçmeler sonrasında erkeklerde Hüseyin Akif Koç birinci,  Kayra Yusufreisoğlu ikinci, Egemen Menlik üçüncü, Ahmet Yaman Ulu dördüncü olurken, kızlarda ise Zülal Pekez birinci, Ceylin Ersöz ikinci, Zeynep Aksoy üçüncü, Berra Kahraman dördüncü oldu.

13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası  26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara ‘daki Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi düzenlenecek. İl Seçmelerinde başarılı olan sporcular , Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Bu arada Ankara Badminton Federasyonunda yapılmış olan 15 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonasına başarı gösteren sporcularımızdan Şeydanur Biçer ve Hüseyin Akif Koç  ise  20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında yine Ankara’da yapılacak olan U17 Open Uluslararası müsabakasına katılacaklar.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!