Badmintonda kupa sevinci

featured

Badmintonda  kupa sevinci 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları biriminin düzenlediği Gençler Badminton İl Birinciliği tamamlandı

Kızlarda Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi , Erkeklerde ise Hendek Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Sakarya Üniversitesi Vakfı Okulları Spor Salonunda yapılan Liselerarası Gençler Badminton İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Müsabakalara Kızlarda 4 Okul takımından 20 sporcu , erkeklerde ise 5 okul takımından 30 sporcu katıldı.

Kızlarda Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi Şampiyon olurken,  Hendek Anadolu Lisesi 2. , Arifiye Şehit Muhammed Safitürk Anadolu Lisesi 3., Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi ise 4. Oldu. Müsabakalar sonrasında ilk 4 dereceye giren takımlara kupa, sporculara ise madalya verildi. Şampiyon olan H.Zehra A.K.Lisesi takımının kupasını , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Musa Arslan takdim etti.

Genç Erkekler Badminton müsabakaları sonun da ise Hendek Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. , Akyazı MTAL 3. Şen Piliç A.Lisesi ise 4. Oldu. Erkek ve Kızlarda şampiyon olan ekipler , ilimizi Türkiye Gençler Badminton Grup şampiyonasında temsil edecek. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, badminton müsabakalarına katılan ekiplere teşekkür ederek, ilimizi Türkiye  Grup Şampiyonasında temsil edecek olan şampiyon ekiplere de başarılar diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!