BABAOĞLU’NDAN DÜNYA ŞAMPİYONUNA ÖZEL İLGİ

featured

BABAOĞLU’NDAN DÜNYA ŞAMPİYONUNA ÖZEL İLGİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sadece Hendek’in değil Türkiye’nin milli gururu olan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu olan Ümit Genç ve U21 Dünya Karate Şampiyonu Yusuf Eren Temizel’i makamında kabul etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konya’da 12’ncisi düzenlenen Ümit Genç ve U21 Dünya Karate Şampiyonasında rakipleri tek tek yenerek Dünya Şampiyonu olan Temizel, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Başta Başkan Babaoğlu olmak üzere kendisinde büyük emekleri olan hocalarına ve ailesine teşekkür eden Temizel, mutluluğunu dile getirdi.

BAŞKAN BABAOĞLU’NDAN ÖVGÜ

Devlet Bahçeli Fen Lisesi ve 10 eserin toplu açılış töreninde sahneye davet edilip ödüllendirilen Temizel ile gurur duyduklarını dile getiren Başkan Babaoğlu, “ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamı fener alayımızın olduğu anlarda bu güzel haberi aldık. Anlamlı bir günde çifte bayram yaptık. Karate ’de Dünya Şampiyonumuz var. Hendek’in Sakarya’nın Türkiye’nin gururu oldu. Karatecilerimiz zaten maşallah Avrupa çapında inanılmaz başarılar elde ediyor, iller arası turnuvada ise madalya bırakmıyor. İşte Hendek farkı diyoruz biz buna” dedi.

PROGRAM HAZIRLANACAK

Karate Takımı hocalarından Ümit Atış ile birlikte gerçekleşen ziyarette Dünya Karate Şampiyonu Yusuf Eren Temizel adına konvoy ve tören programı tertip edileceği açıklandı. Tertip komitesinin çalışmalara başladığı ve detayların programın kamuoyuna kısa sürede açıklanacağı bildirildi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!