Aziziyeye yeni sezon hedefini belirledi

featured

Aziziyeye yeni sezon hedefini belirledi

Süper ligin Karasu temsilcilerinden biri olan Karasu Aziziyespor 2022-2023 sezonunun  içine koyacağı hedefleri belirledi. Gecen sezon Playof oynama şansını son anda K.Akına kaptıran Sarı Lacivertli ekip  ilk olarak teknik adam sorununu  çözümledi. İşte başlıklar halinde karasu Aziziyesporun yeni sezon hedefinin  içinde yuvalanan  düşüncelerinin  başlıkları.

FİKRİ YILMAZLA DEVAM

Gecen sezon takıma  sonradan  dahil olan teknik sorumlu Fikri Yılmaz la Başkan Reşit Yetim yeni sezon içinde  el sıkıştı. Başkan Reşit Yetim Fikri Yılmazla beraber yeni sezonda birlikte yürüyeceğiz, gecen yıl ki beraberliğimizi bu sezona taşıyarak, bizi ve hedeflerimizi bilen teknik adam tercihimiz bu yönüyle Fikri Yılmaz oldu.

ÜÇ YILLIK BİR PROJE

Sarı Laçivertli ekibin  genç Başkanı  Reşit yetim yeni sezon hedeflerini  üç yıla yaymak adına  bir projeyi devreye sokacaklarını belirtti. Başkan yetim, gecen yıl Playofun kapısından dönmek camiada burukluk yaratsada  ,dünü unuttuk bu güne bakıyoruz  diyen  Başkan Reşit yetim ,teknik sorumlumuzla konuştuk, Aziziye olarak geleceğin hedeflerini üç yıla yaydıklarının altını çizen Başkan yetim ,bunun sonunda  karasu Aziziyespor olarak Belliğini hedefleyen  bir takımı  devreye sokacağız dedi. Başkan  Reşit Yetim bu hedef doğrultusunda yürürken alt yapımızı da geleceğe hazırlayacakların ,alt yapının Karasu Aziziye için olmazsa olmaz bir proje olduğuna vurgu yaptı.

TRANSFER  POLİTİKASI

K.Aziziyespor Başkanı Reşit Yetim transferde  izleyecekleri yolla ilgili  şu görüşlere yer verdi. Biz kadromuzu uçuk paralar vererek güçlendirmeyi düşünmüyoruz. Biz gençlere el verecek beş ,bilemediğiniz altı oyuncu ile bütünleştirip kümede kalmayı ilk hedef  bir takım oluşturacağız. Reşit yetim Karasuspor bu ilçenin marka değeri olan bir takım. Biz transferde kimsenin önüne geçmeyiz. Önerim şudur ,transferde  kimse ,kimsenin talip olduğu oyuncular arasında gidip gelirken,  piyasayı  yükseltecek hamleler yapmaması gerekir diye bir düşünceyi ortaya atarak ,yeni sezon ve transfer ayı gelmeden, bazı gerçekleri bizimle paylaştı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!