Aytaç Turizm elçisi oldu

featured

Aytaç Turizm elçisi oldu

Karasu Futboluna uzun yıllar damga vuran, uzun boyu ,sağlam fiziği ile  savunma oyuncu olarak göz alıcı olan Aytac Lütfü Ayhan  Erenlerde başlayıp ,Karasuspor da devam eden ,bir ara Gaziantep  Paf takımında forma giyen, futbola Aziziyesporda nokta koyan bir amatör futbol emekçisi. Aytac  Lütfi Ayhan  2018-2019 Sezonunun da Aziziyespor da  16 yıllık futbol hayatına nokta koydu. Aytac Lütfü Ayhan  futboldan sonra şimdi Karasuda Pansiyon işletmeciliğine başlayarak ,gelişen ,dehada gelişmeye aday Karasunun Futbolcu turizm elçisi oldu. Bir ara Karasuda oynanan plaj turnuvasında gösterdiği performansla Plaj Milli takım formasını giyen, Karasuda ilk Plaj milli oyuncusu olan Aytac Lütfü  Ayhanın futboldaki geçmişini isterseniz onun ağzından dinleyelim.

PAŞA İHSANI UNUTAMAM

Aytaç Lütfü Ayhan Futbol geçmişini özetlerken ,Erenlerspor alt yapısında  futbola merhaba dediği yıllarda,  sürecin teknik adamı İhsan Necati Sarı ( Rahmetli)  için mimlet dolu futbol sözleri etti. Bu süreçte Erenlersporda genç takımdan sonra A takım formasında giyen  Aytaç Lütfü Ayhan , Kayhan Çubukçunun Karasusporu çalıştırdığı yıllarda, Karasuspordan Gaziantepspor Paf takımında yaşadığı iki yılı anlatırken ,futbol adına şampiyonlukları Karasu Aziziyesporda yaşadığına dikkat çekti. Bizim Sakarya Spor servisi olarak amatör futbol emekçisi ,Karasu’nun  futbola armağan ettiği  Aytaç Lütfü Ayhana  Karasu turizmi için yola çıktığı  süreçte başarılar dileriz.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!