AYŞE DURU DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ …

featured

KOBAŞ KARATE SPOR KULÜBÜ SPORCUSU

AYŞE DURU DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ …

 

Hafta sonu Hırvatistan’ın Umag kentinde yapılan 69 ülkeden 2500 sporcunun katıldığı Dünya Gençlik Kupasında Ümit Bayan 47 kg da yarışan Kobaş Karate spor kulübü sporcusu Ayşe DURU Dünya Üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Ayşe Duru 1 maçta Sırp rakibini 2. Maçta İtalyan rakibini 3. Maçta Hollandalı rakibini, 4. Maçta Rus rakibini yenerek grup finaline çıkmayı başarmıştır. Grup finalinde 5. Maçta İspanyol rakibine yenilen Ayşe İtalyan rakibiyle yaptığı üçüncülük maçını da kazanarak Dünya Üçüncüsü olmayı başarmıştır…

Dün akşam şehrimize dönen Ayşe’nin yaptığı bu derece Kobaş Karate ailesini son derece mutlu etmiştir.

Antrenörler Fatih Aksoy ve Halime Irak, Furkan Önoğul ve Ziada Motesem nezaretinde çalışan Kobaş spor kulübü çalışmalarını 200 e yakın sporcuyla ciddiyetle sürdürüyor.

Antrenör Fatih Aksoy “ Ayşe Duru bizi yaptığı dereceyle mutlu etmiştir. Zorlu rakipleri arasında grup finalş,ne kadar çıkan ayşe şanssız bir şekilde yenilere finale çıkma şansını kaybetmiştir Ayşe elinde gelen mücadelenin en iyisini yaparak Ülkemize ve sakaryamıza Dünya Üçüncülüğünü kazandırmıştır.”

Karate Federasyonu Asbaşkanı ve Kobaş spor kulübü başkanı Meydan Kobaş ta”  Sporcularının yaptığı dereceyle çok mutlu olduklarını Milli takımda derece yapan diğer 4 sporcularıda  kutladığını Başarıların devamının geleceğini belirtti…”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!