AYKUT BAYRAK YEŞİL SİYAH UĞURLANDI

featured

AYKUT BAYRAK YEŞİL SİYAH UĞURLANDI

Karaağaç Bulvarında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Tatangalar Grubundan Aykut Bayrak sevenleri tarafından ebedi istirahatgahına uğurlandı.

2 METRELİK YEŞİL SİYAH BAYRAKLA ÖRTÜLDÜ

Geçtiğimiz gün Karaağaç Bulvarı’nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Aykut Bayrak İhsaniye Camiinde  öğle namazında kılınan cenaze namazı sonrası taraftarlar ve sevenleri tarafından Emirsultan’daki  ebedi istirahatgahına defnedildi. Bayrak’ın cenazesi Sakarya Mahallesi’ndeki baba evine son kez getirildi. Evde helallik alınması sırasında ise Aykut Bayrak’ın yakınları göz yaşlarına boğuldu. Cenaze daha sonra İhsaniye Camii’ne getirildi. Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazına çok sayıda Sakaryaspor taraftarı, Aykut Bayrak’ın yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cami bahçesini dolduran Tatangalar Bayrak’ın tabutunun üzerine yaklaşık 2 Metre uzunluğunda bir Sakaryaspor bayrağı serdiler. Bir sandalyeye de Bayrak’ın çerçeveli fotoğrafını koydular. Cinayet kurbanı Aykut Bayrak kılınan cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığında göz yaşları arasında toprağa verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!