Aydın kardeşler başkan ve hakemleri ağırladı

İş yerinde ağırladı

Güreş Federasyonu yağlı Güreş Marmara bölge sorumlusu Bahattin Aydın ve ağabeyleri Sebahattin – Kamil Aydın Güreş ligleri finalleri için Sakarya’ya gelen Güreş Federasyonu başkanı Musa Aydın, yöneticiler ve Uluslar arası hakemleri iş yeri olan lokantasında ağırladılar.

Geniş katılım oldu

Yağlı Güreş Marmara bölge sorumlusu Bahattin Aydın ve Güreş sevdalısı ağabeyleri Sebahattin ve Kamil Aydın, Güreş Federasyonu başkanı Musa Aydın, Federasyon yöneticileri, eğitim ve planlama  sorumluları ile müsabakaları yöneten Uluslar arası hakemleri iş yerleri Meşhur Yeni Cami ıslama köfte salonunda ağırladılar.

Islama köfte Kabak tatlısı yediler

Aydın kardeşler onur konuklarına Islama Kofte, Piyaz, Şıra ve yemek sonrası Kaymaklı kabak tatlısı ikram ettiler. Güreş konularının enine boyuna konuşulduğu yemekte Sebahattin Aydın Federasyon başkanı Musa Aydın’a “ Hoş geldiniz” dedi . Islama Köfte  ile kaymaklı kabak tatlısını çok beğenen Federasyon başkanı Musa Aydın ile Hakemler “ Sakaryanın markası olan Islama köfte ve kabak tatlısına hayran kaldık, ilk fırsatta tekrar gelip yemek istiyoruz,bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz” dediler.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!