AVRUPA ŞAMPİYONUNA ÖDÜL TÖRENİ

featured

AVRUPA ŞAMPİYONUNA ÖDÜL TÖRENİ

 Avrupa Karate Şampiyonu olan Hendekli Ömer Faruk Ateş, Hendek’te sporcular tarafından meşalelerle karşılanırken Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu şampiyonu evinde ziyaret etti. Bu arada şampiyon için Cuma günü ödül töreni düzenleneceği açıklandı.

HENDEK FARKI

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen 47. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonasında, Avrupa Şampiyonu olan Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcusu Ömer Faruk Ateş Hendek’te coşkuyla karşılandı. Türkiye Karate Milli takımı, takım halinde Avrupa şampiyonu olurken, Yunanlı rakibini yenen Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Ömer Faruk Ateş kazandığı altın madalya ile Sakarya’ya gurur yaşattı.

 NURKAN KAYACIK

Milli takım Antrenörlüğü yapan Hendek Belediyesi Karate Antrenörü Nurkan Kayacık’ın öğrencilerinden Ömer Faruk Ateş ve milliler, İstanbul Havalimanında karşılanmasının ardından sporcular Ömer Faruk Ateş’e güzel bir sürpriz yaptı. Hendek Atatürk Spor salonu önünde sporcular ve aileleri Ateş’i meşalelerle karşılayarak tebrik etti. Ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ateş ailesini evinde ziyaret etti.

BABAOĞLU EVİNE GİTTİ

Ömer Faruk Ateş’i, babası İsmail ve annesi Arzu Ateş’i tebrik eden Başkan Babaoğlu, “Kardeşimizin Avrupa Şampiyonluğu bizi gururlandırdı, onurlandırdı. Sadece Hendek değil, Türkiye seninle gurur duyuyor” dedi. Ziyarette Ömer Faruk Ateş’in doğum günü olması nedeniyle bir de pasta kesildi. Ömer Faruk Ateş, “Çok mutluyum. Sizlere bu gurur yaşattığım için ayrı bir heyecan duyuyorum” ifadelerini kullandı.

TÖREN YAPILACAK

Bu arada Hendekli Avrupa Şampiyonu Ömer Faruk Ateş için 14 Şubat Cuma günü saat 19.30’da Hendek Belediyesi Atatürk Parkı içi Nikah ve Toplantı salonunda ödül töreni düzenleneceği açıklandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!