Avrupa Şampiyonu Onur’a muhteşem karşılama

Avrupa Şampiyonu Onur’a muhteşem karşılama

Tören düzenlendi

Gürcistan’ın Tiflis şehrinde yapılan İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası’na katılarak grekoromen stilde ikinci  ve serbest stilde Avrupa şampiyonu olan milli güreşçi Onur Arı  için Karapürçek te karşılama töreni düzenlendi.   Sakarya milletvekili Ayhan Sefer Üstün Onur Arı’ya altın takarak kutladı.                                                                                                                                                                                     Karapürçek  Belediye Başkanı Orhan Yıldırım , ilçe Kaymakamı Fatih Sultan Han KORKMAZ        Sakarya milletvekili Ayhan Sefer Üstün Ak parti ilçe başkanı Cemalettin Selim  güreş takımı ve çok sayıda Karapürçekliler , ilçe girişinde   Avrupa şampiyonu Onur Arıyı  karşılayarak, şehir merkezinde konvoy düzenlendi. Araç üzerinden halkı selamlayan şampiyon güreşçi için belediye binası önünde de tören düzenlendi.

İlçeye şampiyonluk

Törende konuşan Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, “Son zamanlarda gittikleri birçok turnuvadan başarıyla dönen belediyemiz güreş takımı yine büyük bir başarıya imza atarak ilçemize bir Avrupa şampiyonluğu kazandırdılar” ifadesini kullandı.                                                                                                        Yıldırım , Karapürçek  Belediyesi olarak spor yapan gençlerin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: Bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde onların yanında olmaya devam edeceğiz. Spora destek olarak Tesislerimizi  gençlerimizin hizmetine sunduk.  Özellikle bizleri gururlandıran bu tip başarılar da geldikçe emeklerimizin boşa gitmediğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyerek, güreşte olduğu gibi futbol da bizleri temsil eden sporcu kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bugün burada bizlere bu mutluluğu yaşatan Onur Arıyı önce karşıladık, ardından konvoy eşliğinde gezdirerek sevincimize ilçe halkımızı da ortak ettik. Her zaman ilçe olarak kenetlenip böyle başarıların tekrarını getirmek için mücadelemize devam etmemiz ve ilçemizin adını her alanda başarı ile duyurmamız desteğimiz devam edecek dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!