Avrupa Şampiyonu Karabağ Tarih Yazdı

Avrupa Şampiyonu Karabağ Tarih Yazdı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Avrupa Şampiyonu Fahrettin Karabağ, Milli sporcunun babası Dr. Yakup Karabağ ve Hakkı Demir Ortaokul Müdür Yardımcısı Mutlu Çelik’i ağırladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Avusturya’nın Viyana kentinde düzenlenen Para-Taekwondo Avrupa Şampiyonasında altın madalya alarak 1.’lik kürsüsüne çıkan Fahrettin Karabağ’ı tebrik etti. Karabağ’ın Avrupa Şampiyonu olarak Para Taekwondo tarihine adını altın harflerle yazdığını belirten Özsoy, Milli sporcuyla yakından ilgilenerek başarılarının devamını diledi.

Şampiyonun babası aynı zamanda Tüvasaş Genel Müdür Yardımcısı olan Dr. Yakup Karabağ ve Hakkı Demir Ortaokul Müdür Yardımcısı Mutlu Çelik de , Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’a teşekkür etti.

Hakkı Demir Ortaokulu öğrencisi Milli Sporcumuz Fahrettin Karabağ, şubat ayında da Dünya 3.’lüğü elde etmişti. Şampiyon sporcu yeni hedefinin Dünya ve Olimpiyat Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!