Avrupa Şampiyonluğu için savaşacağız

featured

Avrupa Şampiyonluğu için savaşacağız

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın tecrübeli antrenörü Selçuk Ernak, U20 Erkek Milli Basketbol Takımı’yla Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. Koç Ernak, kulüp şampiyonluğunun ardından milli formayla da şampiyonluk yaşamak istediklerini belirtti.

 

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın tecrübeli antrenörü Selçuk Ernak, U20 Erkek Milli Basketbol Takımı’yla Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. Girit’in ev sahipliğinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda U20 Erkek Milli Basketbol Takımı’nın başında yer alacak Ernak, şampiyonluk için parkede en iyi oyunlarını oynayacaklarını söyledi.

 

Avrupa Şampiyonluğu istiyorum

Ernak, “Bu yıl ilk olarak kulübüm Sakarya Büyükşehir Belediyespor’la çok anlamlı ve önemli bir şampiyonlukluk yaşadım. Sakarya ailesine geç katılmama rağmen müthiş bir enerji yakaladık. Çok iyi bir performans ortaya koyarak şampiyon olmayı başardık. Bu süreçte tarafımıza bir milli görev de verildi. Ülkemizin geleceği, genç arkadaşlarımızla Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edeceğiz. İnşallah kulüp şampiyonluğunun ardından bu şampiyonluğu da elde etmek istiyorum. Sakarya’ya ve taraftarlarımıza selamlarımı iletiyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!