AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYORUZ

featured
  1. LİGE HAZIRIZ !

Play-Off yarı final ilk maçında yarın deplasmanda Bayrampaşa ile karşılaşacak olan Sakaryaspor’da Bayrampaşa  hazırlıkları sona erdi.

MORALLER ÜST SEVİYEDE

Şampiyonluk yolunda son viraja giren ve bugün  yarı finalin ilk maçında İstanbul’da Çetin Emeç Arena’da saat 16.00’da Bayrampaşa ile karşılaşacak olan Yeşil-Siyahlılar, tam kadro sürdürdüğü maçın hazırlıklarını tamamladı. Yaptığı  idmanın ardından kampa giren Sakaryaspor’un, dün öğleden sonra maçın oynanacağı İstanbul’a  hareket ettiği ve maçın son çalışmasını burada yapacağı öğrenildi. Ekibimizde zorlu mücadele öncesinde ise keyifler yerinde.

AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYORUZ

Rövanş mücadelesi öncesinde Adapazarı’na avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapan Yeşil-Siyahlı ekibimiz galibiyete şartlanmış durumda. Şampiyonluk yolunda ki ilk engel olan Bayrampaşa’yı geçmenin planlarını yapan Sakaryaspor’da teknik direktör Osman Özdemir oyuncularına güveniyor. Sakaryaspor bugünkü  mücadele de ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etmek için mücadele edecek.

HABER: Sırrı ŞANLI

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!