Atletler Sakarya’da Muhteşem Bir Törenle Karşılandı

Atletler Sakarya’da Muhteşem Bir Törenle Karşılandı

27-29 Ekim 2019 tarihleri arasında spora, atletizme, gönüllülük çalışmalarına gönül vermiş atletler, özel sporcular, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve gönüllüler tarafından İstanbul’dan Ankara’ya uzun mesafeli bayrak koşusu yapılıyor.

Projeyi desteklediler
 “Engelsiz Bir Dünya İçin Biz De Varız” 29 Ekim Farkındalık Koşusu Projesi Bakanlığımız (Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü) koordinatörlüğünde, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Türkiye Atletizm Federasyonu, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Ankara İl Valilikleri (Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri), Yerel Yönetimler, STK’lar ve gönüllerinin ortaklığında gerçekleştiriliyor.

Milli Mücadele Ruhuyla
Program Gençlik ve Spor Bakanlığının Farkındalık Projesi olarak 27-29 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Ankara İllerinde gerçekleştiriliyor.  27 Ekim 2019 Pazar günü Saat 10:30’da İstanbul’dan yola çıkan Atletler, güzergahtaki İllerde farklı Tema ,sembol ve Mesajlar ile Ankara’ya doğru gidecekler. Sakarya İli Teması Kurtuluş ve Dayanışma, Sembolu Milli Mücadele Figürü, Mesajı ise “Milli Mücadele Ruhuyla” olarak belirlenmişti.

Demokrasi Meydanında Tanıtım Yapıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, Engelsiz Bir Dünya İçin Biz De Varız” 29 Ekim Farkındalık Koşusu Projesi kapsamında Demokrasi (Kent) Meydanında GSİM Şube Müdürü Sebahatin Karakoç önderliğinde Halka koşu ile ilgili bilgiler verdiler.

Aşağı Dereköy’de Karşılama töreni

İstanbul’dan Ankara’ya uzun mesafeli bayrak koşusu’nda Atletler, Akşam saatlerinde Aşağı Dereköy Mevkiine geldiler. Burda Gençlik ve Spor İL Müdürlüğü Şube Müdürleri Özgür Aygün ve Sebahattin Karakoç , Atletizm Camiası ve diğer gönüllüler ile birlikte çiçeklerle karşılanan atletler, daha sonra Düzce’ye doğru yola çıktılar.

Sakarya Bayrağı Düzce’ye teslim etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ; “Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, “Engelsiz Bir Dünya İçin Biz de Varız”  29 Ekim Farkındalık Koşusu Projesi için güvenlik ve sağlık tedbirlerini aldık. Koşunun sorunsuz bir şekilde yapılması için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirerek bayrağı komşu İl Düzce’ye teslim ettik. Projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Özsoy’dan Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Özsoy; “ Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. ” Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!