Atletler Kışa Aldırmıyor

featured

Atletler Kışa Aldırmıyor

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm ekibi , kış aylarında olmamıza rağmen yine de antrenmanlarına ara vermeden çalışıyor.

Minik, Yıldız , Gençler ve Büyükler Kategorisinde haftanın 6 günü 85 sporcu Adapazarı Atatürk Stadındaki pistte antrenman yapıyor. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Atletizm Antrenörlerinden İbrahim Arkan, Hamit Gündoğdu , Nilüfer Özen Aslantepe ve Serkan Gülez nezaretinde sporcular , atletizm koşuda  kısa mesafe, orta mesafe, engelli koşu, atmalarda cirit , gülle  disk  ve çekiç, atlamalarda ise uzun, üç adım ve yüksek atlamada başarı arıyor.

Atletizm branşında başarı arayan Özel Sporculardan  Cengiz Aydın uzun atlamada Türkiye 3.,  Melek Nur Yaman Türkiye 4., Hatice Zeynep Özçelik grup 1.  Ve Türkiye 8. Oldu.

İl Müdürlüğü Atletizm Ekibi Bu yıl Salon Türkiye Şampiyonası, Okullararası Puanlı Atletizm Ligi ve Atmalar Türkiye Şampiyonasında madalya almak için çalışacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Atletizm çalışmalarını yerinde inceledi. Atletizm Antrenörlerinde bilgi alan Çelikel,  sporcularla da yakından ilgilendi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!