Atletizmci Umut Uysal’dan Türkiye rekoru

Atletizmci Umut Uysal’dan Türkiye rekoru

Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcularından Umut Uysal Turkcell Türkiye U20 Salon Atletizm Şampiyonası’nda 60 metrede 6.87’lik derecesiyle salon Türkiye rekoruna imza attı. Rekorun ardından Milli Atlet Umut Uysal, 10 Şubat Cumartesi günü Sofya’da yapılacak olan ‘Balkan U20 Salon Şampiyonası’ için kamp kadrosuna dâhil edildi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı sporcularından Umut Uysal Turkcell Türkiye U20 Salon Atletizm Şampiyonası’nda 60 metre mücadelesinde 6.87’lik derecesiyle U18 (yıldızlar) kategorisinde salon rekoruna imza attı. Ataköy Atletizm Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada rekorun eski sahibi Mustafa Onur Sadıkoğlu’nu da geride bırakan Umut Uysal, Türkiye birinciliğini elde etti. Türkiye U20 Salon Atletizm Şampiyonası sonrasında Umut Uysal, 10 Şubat Cumartesi günü Sofya’da yapılacak olan ‘Balkan U20 Salon Şampiyonası’ için kamp kadrosuna dâhil edildi.

 

Başarılarının devamını diliyoruz

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar yaptığı açıklamada, “Atletimiz Umut Uysal’a olan inancımız tamdı. Kendisi elle ettiği derecelerle böyle bir rekora imza atacağını önceden bizlere hissettirmişti. Kulübümüzün yetiştirdiği, Sakaryamız ve ülkemiz adına gelecek vadeden sporcumuzdan son derece memnunuz. Bir rekorla yetinmek istemiyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Sporcumuzun bu başarısında şüphesiz antrenörümüz Atakan Gündoğdu’nun da payı büyük. Ona da teşekkürü bir borç biliyoruz. Başarılı sporcular yetiştirmeye devam edeceğine yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!