ATATÜRK STADINDA BOŞ YER KALMAYACAK

featured

ATATÜRK STADINDA BOŞ YER KALMAYACAK

Sakaryaspor taraftarı Afyon maçına özel hazırlık yapıyor. Maç biletleri yarın satışa çıkarken tribünlerin tıklım tıklım dolması bekleniyor.

TARAFTARLARIN BÜYÜK BİR İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR

Sakaryaspor taraftarı Afjet Afyonspor maçı için geri sayıma başladı. Şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan maça özel hazırlık yapan taraftarlar pazar günü Atatürk Stadı’nı tıklım tıklım dolduracak. Afyon maçına özel tribün şovları hazırlayan Tatangalar, sosyal medya üzerinden taraftara çağrı yaptı. Tatangalar tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bu hafta sahamızda oynayacağımız Afjet Afyonspor maçı için maraton koltuklarını aşındıran tüm renktaşlarımızın “Sadece yeşil” renkte giyinmelerini önemle rica ediyoruz. Bu geleceğe atılan sağlam adımlarımızın bir göstergesi olsun! Haydi Tatangalar; şampiyonluk için tek yürek, tek ses olarak dik duralım ve en önemlisi görsellik açısından tek renk olmanın etkileyici olacağına inandığımız, geleceğe umutla bakan bir Sakaryaspor’un “Yeşil” ışığı olsun.”  Haber Ömer Feyyaz Çelebi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!