ASKF’ye kayyım kararı

featured

ASKF’ye kayyım kararı

Sulh Hukuk Hakimliği Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) seçimi için Sakarya Barosu’ndan bir Kayyım atanmasını istedi

Yeniden seçim yapılmasını isteyen ve bu konuda yaklaşık 1,5 ay önce, ASKF delegesi ve Başkan Adayı İslam Bozkurt tarafından, seçim için 125 oy toplanmıştı. Kendisine sunulan imzaları dikkate almayan ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Olağanüstü Genel Kurul beklentilerini boşa çıkarmıştı Bunun üzerine başkan adayı  İslam Bozkurt, Sakarya Sulh Hakimliğine müracaat ederek resmi adımlarını attı.

1 AY İÇİNDE SEÇİME GİDİLECEK

Mahkeme de, Baro’ya bir yazı yazarak, bir Kayyım atanmasını istedi. Kayyım Heyeti, 15 gün ile 1 ay içinde ASKF’yi seçime götürecek. Yeni başkan bu seçimde ortaya çıkacak. Başkan Adayı İslam Bozkurt, “Amatör sporumuzda kaos olmaması için bu işi güzellikle halledelim istedik ama olmadı. Kayyım ne karar verirse, hepimiz saygı duyacağız” dedi.

5 Mayıs’ı bekleriz

Seçim yapmayı düşünmüyoruz diyen ASKF Başkanı Yaşar Zımba 5 Mayıs’ta Sulh Hukuk Mahkemesi’inde olacağız “ dedi

 

Kurumumuz hakkındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz diyen ASKF Başkanı Yaşar Zımba, “Sulh Hukuk Hakimli’ğinin verdiği her karara uyacağız. Seçim yapmayı düşünmüyoruz. 5 Mayıs Perşembe günü mahkemede olup mahkemenin vereceği her türlü karara saygılı olacağız “dedi. Zımba ayrıca bir gazetede çıkan konuyla ilgili bir haberle ilgili olarak kendilerine uyarı yazdıklarını ve gereğinin yapılmaması durumunda sorumlusunu mahkemeye vereceklerini” sözlerine ekledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!