ASKF’YE ADAYIM !

ASKF’YE ADAYIM !

İslam Bozkurt, Orman Park’ta düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında ASKF’ye adayım dedi.  Yılmaz Kuzey döneminde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan yardımcısı olan İslam Bozkurt ASKF’ye Başkan adayı olacağını açıkladı.

“ADAYLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM”

İslam Bozkurt, “Allah nasip ederse bugün itibari ile ilk olağan seçimde adaylığımı açıklayacağım. Adaylık için neden bu kadar erken olduğunu söyleyecek olursam gittiğim her ortamda aldığım tepkiler, düzgün gitmeyen işler ve yaşanan sıkıntılar bu kararı almamızda etkili oldu. Yaşanan sıkıntılar ortada. Biz bu sıkıntıları çözmek ve işleri düzelmek adına göreve talip olmak istiyoruz” dedi.

“BU KADAR OLAY HATIRLAMIYORUM”

Şuan görevde bulunan mevcut ASKF yönetimine eleştiride bulunan Bozkurt, “Şu ana kadar liglerde 10 haftayı geride bıraktık. Ben ASKF tarihinde bu güne kadar bu kadar kısa sürede bu kadar çok olay bu kadar erteleme görmedim. Şu anki mevcut Başkan göreve geldiğinde ‘olay olmayacak. Hiçbir maç yarıda kalmayacak’ şeklinde konuşmuştu. Ama görüyoruz ki dediklerinin hiçbiri olmuş değil” şeklinde konuştu.

“SIKINTILAR GİDEREK ARTIYOR “

Yaşanan sorunları anlatmayı sürdüren Bozkurt,”Bir ilçede 3 hafta boyunca peş peşe güvenlik nedeni ile maçlar oynanmıyor. Hendek’ten bir takım 100 km yol giderek Bayat stadyumuna gidip geliyor. Siz bunlara çözüm bulmakla görevlisiniz. Bize bu sıkıntılardan dolayı tepkiler geliyor. Amatör futbol için verilen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi. 10 yıllık malzeme desteği verecek gücümüz var denildi. Hiçbir yardım olmadı. Bu kış için yardım etsinler biz ona da razıyız” dedi.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK “

İslam Bozkurt açıklamalarının son bölümünde çözüm için aday olacağını ifade ederek şunları kaydetti, “Ben ASKF’nin ve amatör takımların sıkıntılarını çok iyi bilenlerden birisiyim. Yaşanan sorunlara çözüm bulmak adına arkadaşlarım ile birlikte bu yola çıktık. En kısa zamanda geniş kapsamlı bir toplantı yapacağım. Herkesin desteğini bekliyorum. 15 kişilik bir ekip kurmayı düşünüyoruz. Allah Utandırmasın”

“ BAŞKAN TOÇOĞLU OLMADAN OLMAZ !

Açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bozkurt, “Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu olmadan olmaz. Onun desteği tabi ki önemli. Birebir görüşmemiz henüz olmadı. Ancak onunda desteği ile bu yola çıkmak istiyoruz. Başkanımız sporu seven sporcunun yanında olan bir isim. Bizde kendisini çok seviyoruz. İkili ilişkileri iyi olmayan yönetimler başarılı olamaz. Bu yüzden bizim ilişkilerimiz herkesle iyi olacak” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!