ASKF’DE MAHKEME 2 HAZİRAN’A ERTELENDİ

ASKF’DE MAHKEME 2 HAZİRAN’A ERTELENDİ

 ASKF’ye aday olan İslam Bozkurt, olağanüstü genel kurul yapılması için delegelerden imza toplamıştı fakat toplanan imzalar ASKF Yönetimi tarafından kabul edilmeyince konu yargıya taşınmıştı.



ASKF başkan adaylığını açıklayan İslam Bozkurt yeniden kongre yapılması talebi ile delegelerden imza toplayarak ASKF yönetimine verdi. Fakat Bozkurt ve ekibinin bu talebi ASKF Başkanı Yaşar Zımba tarafından  imzalar arasında genel kurul delegesi olmayan isimlerin bulunduğu gerekçesi ile kabul görmedi. Ve konu yargıya taşındı. 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde bugün ilk duruşma yapıldı. ASKF başkanı Yaşar Zımba, kongre talebi için imza verenler arasında delege olmayanlar olduğu iddiasını yeniledi. Konuyla ilgili inceleme yapılmasını isteyen Hakim, ASKF’den 2015 yılında yapılan son genel kurulun delege listesi talep ederek mahkemeyi 2 Haziran tarihine erteledi.

2 Haziran’da bizden istenen Delege listesini ve karar defterimizi mahkeme heyetine sunacağız. Yargının vereceği her türlü karara saygılıyız.  Delegemizi seçim isterse seçim de yaparız ama, konuyu mahkemeye taşıyanlarla bir ortaklık olmaz “ dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!