ASKF Yönetiminden BARO Başkanına ziyaret

featured
Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimi, Sakarya BARO Başkanı İlknur Ebiz Yıldız’ı ziyaret ederek, tebrik ve başarı dileklerini ilettiler.
Başkan Yaşar Zımba’ya Yönetim Kurulu üyeleri Niyazi Aka, Ali Palas, Çetin Ulaş, Fatih Kanbur, Ali İhsan Tarım ve Uğur Kobaş eşlik etti.
ASKF Başkanı Yaşar Zımba “ Sakarya BARO’su, SATSO, SOSEB, ASKF gibi hizmet ettiği toplum göz önüne alındığında Sakarya’nın en büyük ve en etkili sivil toplum kuruluşlarından biridir.
ASKF için kurumsal işbirlikleri çok önemli. İlknur hanım Sakarya’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarının birinde, Başkanlık yapıyor ve yeni seçimle geldi. Kendisini tebrik ediyoruz.  Ziyaretimiz ile birlikte tanışma fırsatı bulduk. Kendisi ve ailesi sporcu kimliğine sahip. ASKF tarafından ilk defa kurumsal bir BARO ziyareti gerçekleşiyor.
Kurumsal işbirliklerine ihtiyaç duyulduğunda irtibat halinde olacağız. Ziyaretimize gösterdiği yakın ilgi için BARO Başkanı İlknur Ebiz Yıldız’a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Dedi.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!