ASKF Yönetimi Emniyet İl Müdürü Fatih Kaya’yı ziyaret etti.

featured
ASKF Yönetimi Emniyet İl Müdürü Fatih Kaya’yı ziyaret etti.
Türk Polis teşkilatının 177. Yılı nedeni ile ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, yönetim kurulu üyeleri Neşet Çakır, Behlül Bayrak, Mehmet Bilgin, Recep Odabaş, Ali Palas, Necmettin Koçak, Uğur Kobaş, Erenler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Çelikten, İş insanı ve Karateci Alican Berke Emniyet İl müdürü Fatih Kaya’ya ziyaret ederek tebrik dileklerini ilettiler.
ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın Polis Teşkilatının 177. Yılı ve Ziyaret için yayınladığı Kutlama mesajında;  Köklü geçmişiyle kadim devlet geleneğimizin en önemli sembollerinden biri olan Emniyet Teşkilatı’nın 177. ’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevinci ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.
Sahip olduğu 177 yıllık birikim ve tecrübe çerçevesinde oluşturduğu vizyonla kamu düzeni ve güvenliği alanında çağın ve geleceğin gereksinimlerini tespit ederek kendini donatan Türk Polis Teşkilatı ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü bu doğrultuda yürüttüğü başarılı çalışmalarla sadece Dünyada, ülkemizde ve Sakarya kamuoyunda da saygın bir yere sahiptir. Sakarya Emniyet müdürlüğümüz ile bu anlamda gurur duyuyoruz.
Türk Polis Teşkilatı’mızın ve “Sakaryanın Huzuru, Bizim Gururumuzdur” anlayışı ile, Hayatın ve Hayatımızın Merkezinde olarak başarılı çalışmaları ile göz dolduran Sakarya il Emniyet müdürlüğümüzün 177 inci kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı tebrik ediyorum. Bu vesile ile Sakarya’nın huzur coğrafyası olması yönündeki çalışmaları ile gurur duyduğumuz İl Emniyet Müdürümüz Fatih Kaya nezdinde, İl emniyet müdürlüğü teşkilatımızı da tebrik ve takdir ediyorum.
Emniyet Teşkilatımız bünyesindeki görevleri esnasında aziz vatanımız için şehadete yürüyen tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Görevleri esnasında Gazi olan tüm kardeşlerimi şükranla anıyor, saygı ile önlerinde eğiliyorum. Dedi.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!