ASKF ve Hakemlerden birlik mesajı

ASKF ve Hakemlerden birlik mesajı

Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba önderliğinde Futbol İl Hakem Kurulu ile toplantı yapıldı. ASKF binasında gerçekleşen toplantıya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Futbol İl Hakem Kurulu adına Başkan Ercan Yıldırım, Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yeşil, Hakem Kurulu Üyeleri Fatih Sucuoğlu, Yunus Eren ve Kamil Turan katıldı. Toplantıda futbol adına yaşanan tüm sorunlar ele alındı, gelecek ile ilgili istişarelerde bulundu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantı sonunda sorunların çözümü noktasında birlikte hareket etme kararı alındı.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada “Toplantı sonunda aldığımız prensip kararlarından biri saha içi kurallar haricinde hakemler daha hoş görülü olmaya çalışacaklar. Ayrıca uzun zamandır biriken sorunları çözme olanağı bulduk. Hakem kurulu büyük nezaket göstererek Mart ayında yapılacak olan hakem seminerinde beni davet ettiler. Kendilerine bu nazik davetleri için çok teşekkür ederim. Bu seminerde hakemlerimiz ile görüşmeler yaparak, kulüplerimiz ile hakemler arasında köprü olmaya çalışacağız, yapabildiğimiz kadar tecrübelerimizi aktarma olanağı bulacağız. Yaptığımız bu toplantı ile bu birlik ve beraberlik sonucunda kazanan ilimiz futbolu olacak.“ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!