ASKF TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY’I KONUK ETTİ

featured

ASKF TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY’I KONUK ETTİ

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Sakarya’da bulunduğu bir günde Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına gelen eski arkadaşı Yaşar zımba’ya bir hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Demiryol-İş Başkanı Cemal Yaman da bulunurken, Başkan Atalay kendisini karşılamaya gelen çok sayıda Askf ve futbol takımları yöneticileri ile uzun bir süre sohbet etme imkanını buldu. Ziyarette genellikle Sakarya’nın sorunları ve Sakaryaspor’un durumu konuşulurken, Başkan Atalay Sakaryaspor’un bir üst lige çıkmasına sevindiğini söyledi.

BAŞKAN ATALAY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ziyarette ayrıca Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Bedri Arslan da Başkan Ergün Atalay’a İşkur binasının mahallelerine gelişleri için gösterdiği destek ve çaba nedeniyle bir teşekkür plaketi takdim etti. Ergün Atalay ve ziyarette yer alanlar daha sonra Erenler sentetik sahasına geçtiler.  Türkiş Genel Başkanı Ergün Atalay, sahada  çalışmalar yapan Sakarya Bayan Futbol takımına 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı nedeniyle çiçekler verdi ve kızlar ve Atalay birlikte hatıra fotosu çektirdiler. Ergün Atalay son olarak ta sahanın başka bir bölümünde çalışma yapan Erenlerspor U-13 Takımı futbolcuları ile sohbet etti ve onlarla da bir hatıra fotosu çektirdi. Türkiş Genel Başkanı Ergün Atalay ve yanındakiler daha sonra Başkan Zımba ve yönetimi ile vedalaşarak Erenler Stadından ayrıldılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!