ASKF spor basınıyla buluştu

featured

ASKF spor basınıyla  buluştu

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetim kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Sakarya’nın spor basınıyla Adana Sofrası’nda yapılan organizasyonda bir araya geldi

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Sakarya’nın spor basınıyla Adana Sofrası’nda yapılan programda bir araya geldi. Düzenlenen organizasyona Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Olgunlar Turnuvası Koordinatörü Şamil Bilgin, ASKF yöneticisi Hazan Zandolu, Tansu Çiller TMAL Okul Müdürü Mithat Şahin ve Olgunlar Tertip Komitesi’nden Orhan Muslu katıldı. Yapılan organizasyonda ASKF Başkanı Yaşar Zımba, önümüzdeki sezon düzenlenecek Olgunlar Turnuvası ile ilgili gazeteciler ile konuştu ve fikir alışverişi yaptı.

“DERS ÇIKARDIK”

Adana Sofrası’nda düzenlenen yemeğin ardından açıklamalarda bulunan ASFK Başkanı Yaşar Zımba; “Kulüplere bakanlıktan 10 Bin lira destek gelecek. Spor Bakanlığı’ndan kulüplere para veriyorlar. Bu sene kulüplere 10’ar bin lira verecekler. Kulüplerimize bir şeyler yapılması için maddi şeyler veriyoruz. İlla amatör kulüplere para bulacağım diye uğraşıp alınca sevinecekken dedikodular üzüyor. Öte yandan Olgunlar Turnuvası ile ilgili konuşacak olursak, eksiklerimizden ders çıkardık. Bu yıl hep birlikte daha iyi bir turnuva yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!