(ASKF) Olağan Genel Kurulu Yaşar Zımba başkanlığında oluşturulan tek liste ile gerçekleşti.

featured

(ASKF) Olağan Genel Kurulu Yaşar Zımba başkanlığında oluşturulan tek liste ile gerçekleşti.

Korucukta hastanede hanımın sağlık kontrolu nedeni ile katılamadığım  saskf.genel kurulu yapılmış olup,Yaşar Zımba başkanlığında yeni dönemde amatör spora hizmet edecek yönetimde görev alan yeni yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

YENİ ASKF YÖNETİMDEN BEKLENTİLERİMİZ

Bu yeni dönemde yine beklentimiz ;şeffaflık ilkesi ile idare edilmemiz olacaktır.

  • Üye kulüplerin ve delegelerim isim listelerini,
  • Son üç yılın mali verilerini,
  • İl temsilcisini ve tertip kurulunu da seçimle belirlenmesi..

Saskf.nun internet sayfasında yayınlanması gerektiğine inanıyorum..ayrıca askf.seçimlerinde gösterdiğiniz seçim kararını İl temsilcisini ve tertip kurulunu da seçerek yapalım..

BÖLGESEL AMATÖR  LİG ERTELENDİ

TFF nu tarafından 17 nisan 2021 tarihinde başlaması planlanan bölgesel amatör  lig salgının artması nedeniyle tedbir kapsamında mayıs ayının son haftasına ertelendi..

Peki 1 aydan beri hazırlık yapan bölgesel lig takımlarımızın giderlerini kim karşılayacak..acilen bu konuda gerekli girişimler yapılmalı ve kulüplerimizin mağduriyetleri önlenmelidir..

SAKARYA SPOR KONGRESİ

Ramazan’a sayılı günler kala rekor sayılara ulaşan vaka sayıları ilimizde de büyük tedirginlik yaratıyor.Koronavirüs Bilim Kurulu’ndan yeni tedbirler çıkıp çıkmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Ancak 16-23 Nisan tarihlerinde Sakaryaspor Olağanüstü Genel Kurul yapmak istiyor.

 

BEKLEYELİM LİG BİTSİN…

Virüsün tavan yaptığı bir  ortamda Sakaryaspor seçiminin yapılabilmesi çok zor görünüyor ve ertelenmesi yine gündeme gelebilir.Banagöre bu seçimin lig bitiminde yapılması gerekir di diyorum..Sakarya sporumuz play of müsabakaları için mücadelesini sürdürürken bu seçimin yapılması bana göre yanlış…aceleniz ne kardeşim…bekleyelim lig bitsin..

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!