ASKF HIZ KESMİYOR

featured

ASKF HIZ KESMİYOR

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Önce Sakarya Valiliği’ni yönetim kurulu ile birlikte ziyaret eden Başykan zımba Spor Lisesi ile ilgili olarak

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’la fikir alışverişinde bulunarak kendisine plaket hediye etti. Ardından da Hendek’te Bayraktepe’de Hendek İlçe Spor kulüplerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

ASKF’DEN VALİLİGE ZİYARET

SASKF olarak Sakarya Valisi  Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti. Ziyarette İlimizin ihtiyacı olan  spor lisesi ve  güncel konular hakkında görüşmeler yapıldı. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’a  halkımıza ve ilimize  yapmış olduğu önderlik ve hizmetleri için Federasyon Başkanı Yaşar Zımba  tarafından şilt ve penye takdim edildi.Sakarya Askf yönetimi ziyaret sonrasında Valimize ilgisinden dolayı  teşekkür etti..

SIRA HEENDEK’TE SPOR KULÜPLERİNDE

Sakarya Askf Başkanı Yaşar Zımba ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çarşamba günü Hendek ilçesi ,Bayraktepe tesislerinde  ilçe spor kulüpleri toplantısı yaptı.. Toplantıya 25. dönem milletvekili Ali İnci ,Hendek  Belediye Başkanı İrfan püsküllü, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba,Saskf başkan yardımcıları Uğur Kobaş,Mustafa Gözyuman,Hendek ilçesi Futbol ve amatör spor  kulüpleri başkan ve yöneticileri katıldı.

Toplantıda Askf Başkanı Yaşar Zımba ,Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve eski Milletvekili Ali İnci birer konuşma yaparak Hendek İlçesindeki spor kulüplerinin sorunları hakkında açıklamalarda bulundular.

Askf Hendek Ziyaret-1 Askf Hendek ziyaret-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!