ASKF DESTEK İÇİN TRİBÜNDEYDİ

featured

Kadınlar Voleybol 1’inci Ligi B grubunda mücadele eden Sakarya Generali Sigorta kadın Voleybol takımı, Gaziantep’i temsil eden Merinos kadın Voleybol takımı ile bugün karşı karşıya geldi. Sakarya Serdivan spor salonununda oynanan karşılaşmadan temsilcimiz 3.0 galip ayrıldı.

Bugün yapılan karşılaşma da, takımımıza destek olmak için Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, başkan vekili Recep Odabaş ve başkan yardımcıları Selçuk Kurt, Uğur Kobaş tribünlerde ki yerleri aldı.

Baştan sona üstün olduğumuz karşılaşmayı Başkan Ömer Bektaş, Spor şube müdürü Özgür Aygün ile birlikte seyreden ASKF Başkanı Yaşar Zımba “ Bugün galibiyet ve başarılardan dolayı Sporcularımızı, teknik ekibi, başkan Ömer Bektaş ve yönetimini kutluyorum.

Çok keyifli ve heyacan için de maç seyrettik. Takımımız ile gurur duyduk. Profesyonel 1. Liglerde ilimizi temsil eden tek takımımız var, Oda Sakarya Generali Sigorta kadın Voleybol takımı. Takımımıza Destek olmamız, sahip çıkmamız gerekir. Sakarya olarak takımımızı çok daha sahiplenirsek ilimizin sporda uzun yıllar yüz akı olacak bir takıma sahibiz. Başkan Ömer Bektaş, yönetimi ve takımımız bu desteği hak ediyor. Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!