ASKF den MHP ye ziyaret…

featured
ASKF yönetiminden MHP yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti.
ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Başkan vekili Recep Odabaş, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, Genel sekreter Ahmet Orhan, ASKF yönetim kurulu üyeleri Necmettin Koçak, Mehmet Bilgin, Yahya Berk, Uğur Kobaş, Ali Palas, Aydın Birincioğlu, Ahmet Silahçı, Sezgin Tutar, Olağan genel kurulda Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığına tekrar seçilen Av. Ahmet Ziya Akar’ı ziyaret ettiler.
Salı günü il binasında gerçekleşen ziyarette, ASKF federasyonu yönetimine ev sahipliğini MHP İl başkanı Av. Ahmet Ziya Akar yaptı.
MHP adına Karşılama heyetinde İl yönetiminden başkan yardımcıları Suat Yılmazer, Yılmaz Sayman, Ahmet Boyun, Ömür Açba, il yöneticisi Necati Keleş, il idare amiri Mustafa Erdik de vardı.
Başkan Yaşar Zımba “Ziyaret ile birlikte başkanlığına tekrar seçilen Av. Ahmet Ziya Akar ve yönetim kurulu üyelerine tebrik dileklerimiz ile birlikte, başarı dileklerimizi de ilettik.
Görüşmelerde ASKF ve bağlı kulüpler dahil bir çok konu hakkında bilgi de verdik.
Bizleri misafir ederken çok güzel ve anlamlı bir şekilde karşıladıkları, ASKF için kullanılan güzel sözler ve çok büyük bir ailesiniz cümleleri için; ASKF ailesi adına; MHP il Başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederiz. Dedi.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!