ASKF Boş durmuyor.

featured

BAL ligi maçları ve Liglerin Play off maçları devam ederken ASKF yönetimi kurumsal iletişimleri geliştirmek adına ziyaretlerine devam ediyor. Perşembe (bugün) günü ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimi bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

ASKF Heyeti, SASKİ’ye yaptı ziyarette, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Strateji Daire Başkanı Ünal Gündüz, Abone işleri Daire Başkanı Hüseyin Karamehmetoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Hakan Bekar ile görüşmeler yaptı. ASKF heyeti daha sonra İl Jandarma komutanı Albay Aydın Kutlu’yu ziyaret etti.

Başkan Yaşar Zımba’ya, ASKF yönetim kurulundan Neşet Çakır, Recep Odabaş, Necmettin Koçak, Selim Özen, Uğur Kobaş, Yahya Berk, Sezgin Tutar, Mehmet Bilgin eşlik etti.

Başkan Yaşar Zımba yaptığı açıklamada “ SASKİ’nin başarılı, yerinde durmayan, girişken Genel Müdürü Yiğit Turan kardeşime çok mahcubuz, göreve geldiği uzun zaman oldu, ancak bir türlü ziyaretine gidemedik. Şimdi fırsat bularak hayırlı olsun diyebildik. Hoş sohbet ve karşılamalarından dolayı Genel Müdür Yiğit Turan, yeni atanan Strateji Daire başkanı Ünal Gündüz’e yeni görevlerinde başarılar dilerim. Bizleri her zaman çok sıcak karşılayan Daire Başkanları Hüseyin Karamehmetoğlu ve Hakan Bekar kardeşlerime de ilgileri için teşekkür eder, başarılar dileriz. İl Jandarma Komutanımıza ise nezaket ziyareti yaptık. Albay Aydın Kutlu’nun engin tecrübelerinden yararlanma fırsatı bulduk kendisine yakın ilgisi için teşekkür ediyoruz. Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!